Închide meniul
LIVE VIDEO

Panathinaikos – Asteras 0-0, în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

Alex Masgras Publicat: 18 august 2024, 19:40

Reclamă
Panathinaikos – Asteras 0-0, în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

Panathinaikos - Asteras LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! AEK - OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

Jucătorii lui Panathinaikos / Profimedia

Meciul Panathinaikos – Asteras va fi transmis în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 20:00. Prima etapă din Superliga Greciei continuă, după meciurile de sâmbătă seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, s-a impus în meciul cu Panserraikos de pe teren propriu, scor 3-2, în timp ce Olympiacos a câştigat meciul de pe terenul celor de la Volos, scor 2-0.

Panathinaikos – Asteras, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

Min. 1: A început meciul Panathinaikos – Asteras.

Echipele de start la Panathinaikos – Asteras: 

  • Panathinaikos: Lodygin – Vagiannidis, Schenekeveld, Maksimovic, Max – Arao, Zeca – Tete, Vilhena, Djuricic – Jerenejeff
  • Asteras: Papadopoulos – Garcia, Castano, Yablonskiy, Chouchoumis – Bartolo, Alagbe – Kaltsas, Munoz, Adam – Xesc

Duminică, alte două meciuri din Superliga Greciei vor fi transmise în AntenaPLAY. De la ora 20:00 se vor întâlni Panathinaikos, echipa care a încheiat pe locul 4 sezonul trecut şi deţinătoarea Cupei, cu Asteras.

Reclamă
Reclamă 4

În cele două dueluri din sezonul trecut, Panathinaikos s-a impus de fiecare dată. Mai întâi, Panathinaikos s-a impus în deplasare cu 4-1, după care s-a impus cu 2-1 pe teren propriu.

De la ora 22:00 va începe şi duelul dintre AEK Atena, vicecampioana sezonului trecut, şi OFI Crete. În cele două meciuri din sezonul trecut, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Mai întâi OFI s-a impus pe teren propriu cu 2-0, după care AEK a câştigat duelul de acasă cu 3-0.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:06

VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril se joacă ACUM

19:50

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului! Echipele

19:35

„E presiune mare pe el!” Victor Becali, reacţie categorică după eliminarea lui Darius Olaru! Ce a spus despre transfer

19:19

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League! Borna uriaşă stabilită după golul marcat cu Chelsea

18:51

Cum poate ajunge România în urna a 2-a a preliminariilor pentru World Cup 2026! Criteriul care poate schimba calculele

18:51

Dan Şucu, gest uriaş pentru Albion Rrahmani! Ce a făcut acţionarul de la Rapid, după ce atacantul s-a înţeles cu Sparta Praga

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și