Închide meniul

Mallorca – Real Madrid LIVE SCORE (22:30). Kylian Mbappe e titular! Chelsea – Manchester City 0-2

Alex Ioniță Publicat: 18 august 2024, 21:56

Reclamă
Mallorca – Real Madrid LIVE SCORE (22:30). Kylian Mbappe e titular! Chelsea – Manchester City 0-2

LIVE SCORE | Mallorca - Real Madrid (22:30)

Profimedia

Meciul dintre Mallorca și Real Madrid va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 22:30. Partida contează pentru prima etapă a sezonului de La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima partidă incendiară a serii, Chelsea a fost învinsă, pe teren propriu, de Manchester City. Duelul din prima etapă a Premier League s-a încheiat cu scorul de 2-0, în favoarea cetățenilor, grație golurilor marcate de Haaland și Kovacic.

LIVE SCORE | Mallorca – Real Madrid (22:30)

Echipele de start în Mallorca – Real Madrid:

Mallorca: Greif – Van der Hayden, Raillo, Gonzalez – Maffeo, Mascarell, D Rodriguez, Mojica – Darder – Muriqi, Asano

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy – Valverde, Tchouameni, Bellingham – Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Reclamă
Reclamă 4

Chelsea – Manchester City 0-2

Min. 84: Chelsea – Manchester City 0-2! Kovacic a dat lovitura, cu un șut de la distanță!

Min. 18: Chelsea – Manchester City 0-1. Erling Haaland a marcat, după ce a primit o pasă de la Bernardo Silva şi nu a mai putut fi oprit. Execuţie de mare atacant!

Min. 1: A început meciul Chelsea – Manchester City!

Reclamă

Echipele de start în Chelsea – Manchester City:

Chelsea (4-3-3): Sanchez – Gusto, W. Fofana, Colwill, Cucurella – Fernandez, Lavia, Caicedo – Palmer, Jackson, Nkunku
Rezerve: Jorgensen – Badiashile, Adarabioyo, Dewsbury-Hall, Veiga, Guiu, Mudryk, Madueke, Neto
Antrenor: Enzo Maresca

Manchester City (4-3-3): Ederson – Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol – De Bruyne, Kovacic, Bernardo Silva – Savio, Haaland, Doku
Rezerve: Ortega – Stones, Walker, Ake, McAtee, Nunes, Grealish, Foden
Antrenor: Pep Guardiola

Cu un nou antrenor la cârma echipei, Chelsea vrea să facă uitat sezonul trecut, în care a încheiat pe poziția a 6-a a clasamentului. De cealaltă parte, Manchester City luptă, în noua stagiune, pentru a-și apăra titlul cuccerit la capătul sezonului 2023/2024.

Cele două formații s-au întâlnit pentru ultima dată pe data de 4 august, într-un meci amical care s-a jucat în SUA. La momentul respectiv, „cetățenii” lui Pep Guardiola s-au impus cu scorul de 4-2.

Mallorca – Real Madrid:

Duelul cu Mallorca va reprezenta, cel mai probabil, debutul lui Kylian Mbappe în La Liga.

Totuși, Mbappe a jucat deja primul meci pentru echipa lui Carlo Ancelotti. Acesta a debutat în Supercupa Europei, câștigată de spanioli, după meciul cu Atalanta. A marcat golul 2 al câștigătoarei UEFA Champions League.

Ultima întâlnire dintre Mallorca și Real Madrid a avut loc în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, echipa lui Ancelotti s-a impus cu scorul de 1-0.

Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid

Iată discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. Superstarul francez nu s-a ferit de cuvinte și a fost sincer, după finala de la Varșovia.

Real Madrid a cucerit Supercupa Europei după ce a învins-o pe Atalanta cu scorul de 2-0, la Varșovia. Pentru echipa lui Carlo Ancelotti au marcat Valverde și Mbappe. Pentru francez a fost meciul de debut în tricoul lui Real.

După meci, Kylian Mbappe a dezvăluit că aștepta de mult momentul în care va debuta la Real Madrid. Totodată, acesta a transmis că este mulțumit de noua sa echipă și că își dorește să câștige multe trofee alături de „Los Blancos”.

„A fost o noapte grozavă! Așteptam de mult acest moment, să joc în acest tricou, cu această emblemă pe piept. Este un moment grozav pentru mine. Am câștigat un trofeu, este un lucru important, la Madrid trebuie să câștigi mereu.

Sunt foarte fericit și pentru că am marcat. Este important că am înscris, dar mai important este că pot avea plăcerea să joc alături de această echipă.

Sunt foarte mulțumit de echipa pe care o avem. Am făcut un pas pozitiv. Mereu trebuie să îți dorești mai mult, să realizezi mai mult! Hala Madrid!”, a spus Kylian Mbappe, după meci, citat de as.com.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:50

LIVE TEXTRapid – Dinamo 0-0. Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

21:39

Pep Guardiola, prima reacție după Chelsea – Manchester City 0-2! Semnal de alarmă despre program: „E vestea proastă!”

21:34

Erling Haaland, mesaj direct pentru Pep Guardiola: „Asta e întrebarea de un milion de dolari!”. Reacţie după Chelsea – City 0-2

21:29

„Fotbalist de rasă!” Mihai Stoica a remarcat un singur jucător, după ce FCSB a pierdut cu Poli Iaşi

21:14

Iga Swiatek, eliminată de Aryna Sabalenka în semifinalele de la Cincinnati! Meciul a durat o oră și 47 de minute

20:58

VideoFanii Rapidului au „luat foc”, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo! Neil Lennon, vizat: „Bagă-l, bă!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril se joacă ACUM 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 5 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 6 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat
Citește și