Închide meniul
LIVE SCORE

Chelsea – Manchester City 0-2. Kovacic și Erling Haaland au dat lovitura! Mallorca – Real Madrid, la 22:30

Alex Ioniță Publicat: 18 august 2024, 20:23

Reclamă
Chelsea – Manchester City 0-2. Kovacic și Erling Haaland au dat lovitura! Mallorca – Real Madrid, la 22:30

Chelsea - Manchester City 0-1. Gol Erling Haaland

Erling Haaland, bucurie după un gol marcat pentru Manchester City/ Profimedia

Chelsea – Real Madrid 0-2. Și Mallorca – Real Madrid (22:30) va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro. Se anunță un adevărat spectacol în meciurile serii de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima partidă incendiară a serii va fi cea dintre Chelsea și Manchester City, care contează pentru prima etapă a noului sezon de Premier League. De asemenea, Mallorca și Real Madrid debutează și ele în noul sezon de La Liga.

LIVE SCORE | Chelsea – Manchester City 0-2

Min. 84: Chelsea – Manchester City 0-2! Kovacic a dat lovitura, cu un șut de la distanță!

Min. 18: Chelsea – Manchester City 0-1. Erling Haaland a marcat, după ce a primit o pasă de la Bernardo Silva şi nu a mai putut fi oprit. Execuţie de mare atacant!

Min. 1: A început meciul Chelsea – Manchester City!

Reclamă
Reclamă 4

Echipele de start în Chelsea – Manchester City:

Chelsea (4-3-3): Sanchez – Gusto, W. Fofana, Colwill, Cucurella – Fernandez, Lavia, Caicedo – Palmer, Jackson, Nkunku
Rezerve: Jorgensen – Badiashile, Adarabioyo, Dewsbury-Hall, Veiga, Guiu, Mudryk, Madueke, Neto
Antrenor: Enzo Maresca

Manchester City (4-3-3): Ederson – Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol – De Bruyne, Kovacic, Bernardo Silva – Savio, Haaland, Doku
Rezerve: Ortega – Stones, Walker, Ake, McAtee, Nunes, Grealish, Foden
Antrenor: Pep Guardiola

Reclamă

Cu un nou antrenor la cârma echipei, Chelsea vrea să facă uitat sezonul trecut, în care a încheiat pe poziția a 6-a a clasamentului. De cealaltă parte, Manchester City luptă, în noua stagiune, pentru a-și apăra titlul cuccerit la capătul sezonului 2023/2024.

Cele două formații s-au întâlnit pentru ultima dată pe data de 4 august, într-un meci amical care s-a jucat în SUA. La momentul respectiv, „cetățenii” lui Pep Guardiola s-au impus cu scorul de 4-2.

Echipele probabile în Mallorca – Real Madrid:

Mallorca: Greif – Van der Hayden, Raillo, Gonzalez – Maffeo, Mascarell, D Rodriguez, Mojica – Darder – Muriqi, Asano

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy – Valverde, Tchouameni, Bellingham – Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Duelul cu Mallorca va reprezenta, cel mai probabil, debutul lui Kylian Mbappe în La Liga.

Totuși, Mbappe a jucat deja primul meci pentru echipa lui Carlo Ancelotti. Acesta a debutat în Supercupa Europei, câștigată de spanioli, după meciul cu Atalanta. A marcat golul 2 al câștigătoarei UEFA Champions League.

Ultima întâlnire dintre Mallorca și Real Madrid a avut loc în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, echipa lui Ancelotti s-a impus cu scorul de 1-0.

Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid

Iată discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. Superstarul francez nu s-a ferit de cuvinte și a fost sincer, după finala de la Varșovia.

Real Madrid a cucerit Supercupa Europei după ce a învins-o pe Atalanta cu scorul de 2-0, la Varșovia. Pentru echipa lui Carlo Ancelotti au marcat Valverde și Mbappe. Pentru francez a fost meciul de debut în tricoul lui Real.

După meci, Kylian Mbappe a dezvăluit că aștepta de mult momentul în care va debuta la Real Madrid. Totodată, acesta a transmis că este mulțumit de noua sa echipă și că își dorește să câștige multe trofee alături de „Los Blancos”.

„A fost o noapte grozavă! Așteptam de mult acest moment, să joc în acest tricou, cu această emblemă pe piept. Este un moment grozav pentru mine. Am câștigat un trofeu, este un lucru important, la Madrid trebuie să câștigi mereu.

Sunt foarte fericit și pentru că am marcat. Este important că am înscris, dar mai important este că pot avea plăcerea să joc alături de această echipă.

Sunt foarte mulțumit de echipa pe care o avem. Am făcut un pas pozitiv. Mereu trebuie să îți dorești mai mult, să realizezi mai mult! Hala Madrid!”, a spus Kylian Mbappe, după meci, citat de as.com.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:20

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis. Apelul făcut de campionul olimpic: „Ridicol! Trăim în secolul 21!”

20:16

Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani, în echipa de start de la Rapid! Săpunaru şi Aioani, ţinuţi pe bancă la derby-ul cu Dinamo

20:06

VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril se joacă ACUM

19:50

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului! Echipele

19:40

LIVE VIDEOPanathinaikos – Asteras 0-0, în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

19:35

„E presiune mare pe el!” Victor Becali, reacţie categorică după eliminarea lui Darius Olaru! Ce a spus despre transfer

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și