Închide meniul

Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR!

Alex Ioniță Publicat: 18 august 2024, 17:11

Reclamă
Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR!

Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR!

Colaj cu Elisabeta Lipă și Răzvan Burleanu / Profimedia

Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR! Fosta sportivă, care ocupă, în prezent, poziția pe care o dorește președintele FRF, a vorbit sincer despre decizia luată de ofiical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele FRF și-a anunțat candidatura la alegerile COSR, care vor avea loc în luna septembrie. În situația în care Burleanu va obține postul de vicepreședinte, poziția pe care o ocupă, în prezent, în cadrul FRF, nu va fi afectată.

Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR!

Elisabeta Lipă a transmis faptul că sportul din România are nevoie de schimbări și că se bucură pentru că Răzvan Burleanu și-a anunțat candidatura.

Fosta sportivă a menționat că, în cadrul COSR, oficialii nu își „măsoară puterile” și că obiectivul fiecăruia este de a ajuta sportul românesc.

„Nu ştiu dacă neapărat va aduce ceva nou. Mă bucur că domnul preşedinte Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura pentru că poate aşa sportul în România nu va mai fi împărţit în două, fotbal şi alte sporturi.

Reclamă
Reclamă 4

Sportul românesc are nevoie de îmbunătăţiri, de o reformă, atunci când suntem mai mulţi suntem mai puternici şi putem aduce bine sportului pe viitor.

Repet, aici nu ne măsurăm puterile, fiecare vine cu o viziune, poate chiar pe domeniul lui pe activitate, când impachetezi într-un întreg cu siguranţă că sportul românesc poate arăta altfel.”, a spus Elisabeta Lipă, potrivit orangesport.ro.

Răzvan Burleanu candidează la alegerile COSR! Ce se va întâmpla cu funcţia de preşedinte al FRF!

Răzvan Burleanu candidează la alegerile COSR! Preşedintele FRF vrea să obţină un post de vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Reclamă

Candidatura lui Burleanu pentru postul de vicepreşedinte al COSR nu va influenţa în niciun fel funcţia de preşedinte al FRF, pe care o ocupă acesta.

Potrivit fanatik.ro, Răzvan Burleanu a decis să candideze la alegerile COSR pentru că îşi doreşte să se implice în dezvoltarea sportului românesc în ansamblu.

Preşedinte al COSR este Mihai Covaliu. Camelia Potec şi Elisabeta Lipă sunt vicepreşedinţi. Camelia Potec este şi preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), în timp ce Elisabeta Lipă este şefa Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Răzvan Burleanu este văzut şi ca o soluţie pentru înlocuirea slovenului Aleksander Ceferin, care deţine funcţia de preşedinte al UEFA. Ceferin a anunțat că nu va mai candida pentru funcția de președinte al UEFA după ce își va încheia actualul mandat, în 2027.

Foștii mari fotbaliști Luis Figo, Predrag Mijatovic și Zvonimir Boban sunt văzuţi şi ei ca posibili înlocuitori ai lui Ceferin atunci când slovenului i se va încheia mandatul actual de la UEFA.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:16

LIVE TEXTRapid – Dinamo 0-0. Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

22:05

Viorel Moldovan a anunţat un nou transfer la Rapid, după plecarea lui Albion Rrahmani: „Avem deja variante!”

22:03

VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril 1-0

22:00

LIVE VIDEOAEK – OFI Creta 2-0, acum în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

21:56

Mallorca – Real Madrid LIVE SCORE (22:30). Kylian Mbappe e titular! Chelsea – Manchester City 0-2

21:39

Pep Guardiola, prima reacție după Chelsea – Manchester City 0-2! Semnal de alarmă despre program: „E vestea proastă!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și