Închide meniul

Răzvan Burleanu candidează la alegerile COSR! Ce se va întâmpla cu funcţia de preşedinte al FRF!

Publicat: 15 august 2024, 20:38

Reclamă
Răzvan Burleanu candidează la alegerile COSR! Ce se va întâmpla cu funcţia de preşedinte al FRF!

Răzvan Burleanu candidează la alegerile COSR! Ce se va întâmpla cu funcţia de preşedinte al FRF!

Răzvan Burleanu / Antena Sport

Răzvan Burleanu candidează la alegerile COSR! Preşedintele FRF vrea să obţină un post de vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Candidatura lui Burleanu pentru postul de vicepreşedinte al COSR nu va influenţa în niciun fel funcţia de preşedinte al FRF, pe care o ocupă acesta.

Răzvan Burleanu candidează la alegerile COSR! Ce se va întâmpla cu funcţia de preşedinte al FRF!

Potrivit fanatik.ro, Răzvan Burleanu a decis să candideze la alegerile COSR pentru că îşi doreşte să se implice în dezvoltarea sportului românesc în ansamblu.

Preşedinte al COSR este Mihai Covaliu. Camelia Potec şi Elisabeta Lipă sunt vicepreşedinţi. Camelia Potec este şi preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), în timp ce Elisabeta Lipă este şefa Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Răzvan Burleanu este văzut şi ca o soluţie pentru înlocuirea slovenului Aleksander Ceferin, care deţine funcţia de preşedinte al UEFA. Ceferin a anunțat că nu va mai candida pentru funcția de președinte al UEFA după ce își va încheia actualul mandat, în 2027.

Reclamă
Reclamă 4

Foștii mari fotbaliști Luis Figo, Predrag Mijatovic și Zvonimir Boban sunt văzuţi şi ei ca posibili înlocuitori ai lui Ceferin atunci când slovenului i se va încheia mandatul actual de la UEFA.

„Nu mă surprinde!” Mihai Stoichiţă, convins că Răzvan Burleanu poate deveni preşedintele UEFA. Comparaţie cu Hagi şi Halep

Mihai Stoichiţă se arăta la finalul anului trecut convins că Răzvan Burleanu poate deveni preşedintele UEFA. Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a oferit imediat o reacţie după scenariul şoc publicat de jurnaliştii de la The Independent. Burleanu este văzut cu şanse pentru a-l înlocui pe Aleksander Ceferin.

Stoichiţă a venit cu dezvăluiri din culise şi a anunţat care sunt principalele atuuri pe care le are actualul preşedinte al FRF. A precizat că şeful său a atras atenţia la UEFA după ce a reuşit să atragă sume importante de bani în conturile Federaţiei.

Reclamă

Nu mă surprinde pentru că acum câțiva ani a fost ales cel mai bun tânăr manager sportiv de câteva universități renumite din lume. M-au luat la mișto atunci. Omul are un CV.

Burleanu a fost și fotbalist până la 20 de ani, arbitru de fotbal. Tatăl său l-a trimis la facultate. E un manager care ține 100 și ceva de oameni, 18 loturi naționale și nu știu câte competiții pentru care în ultimii ani nu a primit bani de la UEFA. S-au autofinanțat.

Mie nu mi se pare exagerat. Când mă duc la UEFA la orice fel de întrunire, întâlnire, toată lumea vine la el să stea de vorbă. Toți președinții. Nu mai zic de Ceferin. Au o relație foarte bună”, declara Mihai Stoichiţă pentru fanatik.ro.

Păcat nu ne respectăm oamenii care au capacitate”

Stoichiţă nu s-a ferit şi l-a comparat pe Răzvan Burleanu cu Gică Hagi şi Simona Halep. A venit cu explicaţii.

Păcat nu ne respectăm oamenii care au capacitate așa cum ar trebui. Să ne bucurăm că într-un fel ne trage și pe noi din după el. Orice valoare din România, mă țin după Halep, mă țin după Hagi, mă țin după Burleanu. De ce nu? Fac o paralelă. O să zică ‘Cum compari domne?’.

Eu când am venit la federație am descoperit lumea asta nouă a lor și le-am zis: ‘Voi sunteți niște campioni ai administrației’. Eu am venit aici pentru că vreau să devin un campion al zonei tehnice. El a spus că apreciază asta. Am investit foarte mult în sectorul juvenil. S-au obținut în premieră trei calificări la Campionatul European la loturile de juniori. Ce am făcut la tineret dă roade la echipa mare”, a mai spus directorul tehnic al FRF.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

21:54

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

21:50

CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League

21:23

Gigi Becali l-a dat de gol pe Darius Olaru: „900.000 de euro pe an”. Decizia luată imediat de patronul FCSB: „El nu e idiot!”

21:15

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la Dinamo dacă pleacă Darius Olaru: „Mie el îmi place”!

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 4 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 5 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și