Închide meniul
Foto

„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu

Publicat: 18 august 2024, 17:42

Reclamă
„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu

Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Ce i-a transmis Mariei Popescu

Gică Popescu şi Maria Popescu / Colaj Instagram

Gică Popescu a transmis un mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Maria Popescu împlineşte 24 de ani şi a primit urări impresionante atât de la tatăl ei, cât şi de la Kira Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Baciul” a avut o reacţie splendidă pe reţelele sociale. Postarea de pe contul său de Facebook a adunat 1.800 de aprecieri încă din primele trei ore. Şi cea de pe Instagram s-a viralizat.

Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Ce i-a transmis Mariei Popescu

24 de ani de când am devenit tată pentru prima dată. Nu știu când au trecut, dar au trecut frumos.

Sunt mândru de tine și o să-ți fiu mereu alături. La mulți ani, Măriuca mea!„, a transmis Gică Popescu pe reţelele sociale.

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, a comentat cu trei emoji care înfăţişează inimi. Ea a postat şi o imagine rară, din copilărie, în care era alături de Maria Popescu. „La mulţi ani, ‘sora’ mea„, i-a scris Kira.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul căpitan al Barcelonei are doi copii. Maria este unica fiică a „Baciului”, cel care se mândrește și cu băiatul său, Nicolas Popescu, care îi calcă pe urme şi joacă fotbal.

Maria Popescu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a ales să plece din țară și a locuit chiar în orașul în care tatăl ei a scris o pagină de istorie. A stat trei ani în Barcelona și a absolvit Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business la nivel mondial. Își continuă studiile în capitala Angliei, acolo unde face un master la Universitatea de Arte.

Reclamă

Ce a făcut fiica lui Gică Popescu, după ce tatăl i-a oferit o sumă lunară infimă în timpul facultăţii

În trecut, Gică Popescu a povestit ce relaţie a avut cu fiica sa şi ce sacrificii a acceptat Maria să facă. Deşi putea avea tot ce îşi dori, Maria Popescu primea o sumă mică de la tatăl său în fiecare lună pentru a se întreţine. Chiar Gică Popescu a povestit cum a „ţinut-o din scurt” pe Maria.

Uite, fata mea a terminat anul acesta ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat studiile Dar eu i-am zis «ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și nu o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă. Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa… Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Gică Popescu a dezvăluit şi un dialog pe care l-a avut cu fiica sa. Deşi a rămas fără replică, Maria a înţeles exact ce a vrut să spună tatăl său.

Vrei mai mult? Muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a mai declarat fostul internațional român.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:56

Mallorca – Real Madrid LIVE SCORE (22:30). Kylian Mbappe e titular! Chelsea – Manchester City 0-2

21:50

LIVE TEXTRapid – Dinamo 0-0. Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

21:39

Pep Guardiola, prima reacție după Chelsea – Manchester City 0-2! Semnal de alarmă despre program: „E vestea proastă!”

21:34

Erling Haaland, mesaj direct pentru Pep Guardiola: „Asta e întrebarea de un milion de dolari!”. Reacţie după Chelsea – City 0-2

21:29

„Fotbalist de rasă!” Mihai Stoica a remarcat un singur jucător, după ce FCSB a pierdut cu Poli Iaşi

21:14

Iga Swiatek, eliminată de Aryna Sabalenka în semifinalele de la Cincinnati! Meciul a durat o oră și 47 de minute

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril se joacă ACUM 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 5 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 6 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat
Citește și