Închide meniul

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League! Borna uriaşă stabilită după golul marcat cu Chelsea

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2024, 19:19

Reclamă
Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League! Borna uriaşă stabilită după golul marcat cu Chelsea

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League

Erling Haaland, în timpul unui meci la Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League. Atacantul lui Manchester City a stabilit o bornă impresionantă, după ce a marcat în poarta lui Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a deschis scorul în minutul 18 al celui mai tare duel din prima etapă din Premier League. Chelsea a primit vizita campioanei Manchester City, meciul fiind în format live score, pe AS.ro.

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League

Erling Haaland a marcat cu un şut din interiorul careului, după ce l-a driblat pe Marc Cucurella. Bernardo Silva i-a pasat decisiv norvegianului. Atacantul lui Manchester City a reuşit să înscrie în partida cu numărul 100, în tricoul „cetăţenilor”.

Transferat în vara lui 2022 de Manchester City, de la Borussia Dortmund, Erling Haaland are cifre uriaşe la formaţia de pe Etihad. În cele 100 de meciuri bifate, în toate competiţiile, norvegianul a reuşit să marcheze 91 de goluri. Pe lângă aceste reuşite, atacantul şi-a trecut în cont şi 15 pase decisive.

De asemenea, este pentru al treilea sezon la rând când Erling Haaland marchează pentru Manchester City în prima etapă a sezonului din Premier League.

Reclamă
Reclamă 4

În Premier League, Erling Haaland a bifat în total 67 de meciuri, reuşind să marcheze 64 de goluri. În ultimele două sezoane, norvegianul a fost golgheter în campionatul englez, cu 27 de goluri marcate în stagiunea precedentă, şi cu alte 36 reuşite în sezonul 2022-2023.

Manchester City a câştigat Supercupa Angliei

Manchester City a câştigat Supercupa Angliei, după ce a învins-o pe rivala Manchester United cu scorul de 7-6, la loviturile de departajare. Scorul a fost egal (1-1) la finalul celor 90 de minute regulamentare.

Reclamă

Argentinianul Alejandro Garnacho a deschis pentru United (82), dar portughezul Bernardo Silva a reuşit egalarea (89).

La loviturile de departajare, Silva a ratat de la City, campioana Angliei, în timp ce de la United au ratat Jadon Sancho şi Jonny Evans. Lovitura decisivă a fost transformată de elveţianul Manuel Akanji. Manchester City şi-a luat astfel revanşa după ce „diavolii roşii” au câştigat finala Cupei Angliei (2-1), pe 25 mai.

Acesta este al şaptelea trofeu pe care Manchester City îl câştigă în Community Shield. „Cetăţenii” au pierdut ultimele trei ediţii jucate, cu Leicester, Liverpool şi Arsenal. Pep Guardiola nu a putut conta pe Kyle Walker, John Stones, Phil Foden şi Rodri, în timp ce Kevin De Bruyne a fost introdus pe final.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:02

FotoScandal în Rapid – Dinamo! Giuleștenii s-au încăierat cu Sivis, în zona băncii de rezerve! Jucătorul s-a ales cu tricoul rupt

22:56

Fază controversată în Rapid – Dinamo! Totul a fost decis după intervenţia arbitrajului video

22:44

LIVE TEXTRapid – Dinamo 1-1. Selmani a egalat pentru „câini”! Derby „de foc” în Giuleşti!

22:38

Andrei Rațiu s-a accidentat în Real Sociedad – Rayo Vallecano 1-2! Ce s-a întâmplat cu fundașul echipei naționale

22:31

LIVE VIDEOBoavista – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril 1-0

22:30

LIVE SCOREMallorca – Real Madrid se joacă ACUM. Kylian Mbappe e titular! Chelsea – Manchester City 0-2

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și