Închide meniul

Manchester City – Manchester United 1-1 (7-6 d.l.d.d). „Cetăţenii” au câştigat dramatic Supercupa Angliei! Nebunie la penalty-uri

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2024, 19:10

Reclamă
Manchester City – Manchester United 1-1 (7-6 d.l.d.d). „Cetăţenii au câştigat dramatic Supercupa Angliei! Nebunie la penalty-uri

Manchester City - Manchester United 1-1 (7-6 d.l.d.d). "Cetăţenii" au câştigat dramatic Supercupa Angliei! Nebunie la penalty-uri

Jucătorii lui Manchester City, după golul marcat de Bernardo Silva / Profimedia

Derby-ul dintre Manchester City și Manchester United 1-1 (7-6 d.l.d.d) în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Pep Guardiola şi-a luat revanşa pentru înfrângerea din finala Cupei Angliei şi şi-a învins rivala în primul meci oficial al noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United a deschis scorul prin Garnacho, în minutul 82, dar Bernardo Silva a trimis partida la loviturile de departajare, graţie reuşitei din minutul 89. Cu toate acestea, portughezul a fost şi cel care a ratat primul la penalty-uri. United nu a reuşit să îşi adjudece trofeul, după ce Sancho a ratat a patra lovitură. Johnny Evans a ratat şi el, iar Akanji a fost cel care a transformat penalty-ul decisiv de pe Wembley.

Manchester City – Manchester United 1-1 (7-6 d.l.d.d)

Update 19:10: Manchester City a cucerit Supercupa Angliei! Echipa lui Pep Guardiola s-a impus la loviturile de departajare în faţa rivalei Manchester United, cu 7-6. Akanji a marcat penalty-ul decisiv, în timp ce la echipa lui Ten Hag au ratat Sancho şi Evans.

Min. 90+5: Partida s-a încheiat la egalitate în timpul regulamentar. Se va trece direct la loviturile de departajare.

Min. 89: Manchester City – Manchester United 1-1! Bernardo Silva a restabilit egalitatea pe Wembley. Portughezul a înscris cu o lovitură de cap.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 82: Manchester City – Manchester United 0-1! Garnacho a deschis scorul pe final de partidă. Argentinianul a luat o acţiune pe cont propriu şi l-a învins pe Ederson cu un şut din interiorul careului, iar echipa lui Ten Hag este aproape de o nouă victorie în faţa lui City într-un meci cu trofeul pe masă.

Min. 54: Bruno Fernandes a înscris cu un şut superb din afara careului, dar golul său a fost anulat pentru o poziţie de offside.

Min. 46: A început repriza a doua.

Reclamă

Min 45: Pauză pe Wembley.

Min. 44: Jeremy Doku a avut şi el o şansă foarte bună, dar şutul său de la marginea careului a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 22: Bobb a avut o şansă foarte bună de a deschide scorul, dar şutul său din interiorul careului s-a dus peste poarta lui Onana.

Min. 1: A început meciul.

Echipele de start:

Manchester City: Ederson – Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol – O’Reilly, Kovacic – Bobb – McAtee, Doku – Haaland

Manchester United: Onana – Dalot, Maguire, Evans, Martinez – Casemiro, Mainoo – Diallo, Mount, Fernandes – Rashford

Echipele probabile:

Manchester City: Ortega – Lewis, Dias, Akanji, Gvardiol – Silva, Kovacic, De Bruyne – Bobb, Haaland, Grealish

Manchester United: Onana – Dalot, Evans, Martinez, Amass – Casemiro, Mainoo – Amad, Fernandes, Rashford, Zirkzee

În sezonul trecut, Manchester City a câștigat Premier League-ul, iar Manchester United a cucerit FA Cup-ul. Astfel, cele două formații se vor lupta acum pentru Supercupa Angliei.

Duelul va avea loc pe stadionul Wembley, acolo unde sunt așteptați aproximativ 90.000 de spectatori.

Specialiștii au cotat-o pe Manchester City cu prima șansă, având în vedere că Manchester United se confruntă cu mai multe probleme de lot. ish, Hojlund, Malacia, Yoro, Evans, Lindelof, Maguire, Shaw și Wan-Bissaka sunt jucătorii pe care Erik Ten Hag nu se va putea baza în Supercupă.

Reacţia lui Pep Guardiola despre transferul uriaş al lui Kevin De Bruyne în Arabia Saudită!

După ce a apărut un zvon că starul lui Manchester City ar semna Al-Ittihad, a venit reacţia lui Pep Guardiola despre transferul uriaş al lui Kevin De Bruyne.

Pep Guardiola nu crede în această variantă. Antrenorul lui City e convins că De Bruyne va rămâne la campioana Angliei.

„Nu, Kevin nu pleacă”, a declarat Pep Guardiola, citat de Fabrizio Romano.

Kevin De Bruyne (33 de ani) mai are contract cu Manchester City până în vara anului viitor. El e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 50 de milioane de euro.

„Am citit o grămadă de titluri despre un transfer în Arabia Saudită, dar eu n-am vorbit cu nimeni. Dacă e o ofertă bună și îi spui lui Pep Guardiola că vrei să pleci, atunci va fi posibil. Poate fi diferit la alte cluburi, dar eu n-am spus niciodată că vreau să plec. 

Am bani mai mult decât suficienți, dar dacă vine o sumă absurdă, atunci este și pentru familia mea, rudele mele, nepoții mei, strănepoții mei și prietenii mei”, a declarat Kevin de Bruyne, potrivit Het Laatste Nieuws.

Starul belgian nu a respins din start o astfel de variantă. „La vârsta mea trebuie să fii deschis la orice. Vorbim despre sume incredibile de bani în ceea ce ar putea fi sfârșitul carierei mele. Uneori trebuie să te gândești la asta. Dacă joc acolo doi ani, voi putea câștiga o sumă incredibilă de bani. O sumă la care s-ar putea să nu ajung după 15 ani de fotbal în Europa. Trebuie să te gândești la ce ar putea însemna asta pentru viitorul tău. Am discutat asta și cu soția, este deschisă unei noi aventuri”, a mai declarat Kevin De Bruyne, potrivit publicaţiei belgiene citate mai sus.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:41

Americanii au făcut spectacol în ștafetele de 4×400 de metri de la Jocurile Olimpice 2024! Nou record olimpic la masculin

9:23

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău

9:13

România și SUA au bătut palma, dar CIO și FIG nici nu au vrut să audă! Scenariul refuzat de cele două foruri

9:05

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

9:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Joan Melly şi Delvine Meringor vor lua startul la maraton

8:46

SUA, o nouă medalie de aur la Jocurile Olimpice la baschet masculin! Stephen Curry a făcut spectacol în finala de la Paris

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și