Închide meniul

FCSB pleacă din Ghencea! Unde ar putea juca următorul meci din Liga 1. Anunţ oficial

Dan Roșu Publicat: 19 august 2024, 8:32

Reclamă
FCSB pleacă din Ghencea! Unde ar putea juca următorul meci din Liga 1. Anunţ oficial

Florin Tănase, mesaj categoric despre arbitraj după LASK Linz - FCSB 1-1

Jucătorii de la FCSB, la finalul meciului cu Poli Iaşi - Facebook FCSB

FCSB pleacă din Ghencea. Ultimul meci pe care campioana îl va disputa pe Stadionul Steaua va fi cel cu Lask Linz, din play-off-ul Europa League. În aşteptarea revenirii pe Arena Naţională, Mihai Stoica a anunţat că varianta principală pentru roş-albaştri este „Arcul de Triumf”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu UTA ar putea fi prima considerată pe teren propriu pe care FCSB n-o va disputa pe Ghencea, în acesst sezon. Asta în contextul în care accesul fotbalului pe Arena Naţională a fost blocat în această vară de mai multe evenimente.

FCSB pleacă din Ghencea! Unde ar putea juca următorul meci din Liga 1

„Nu, nu-mi imaginam că o să avem atât de puţine puncte, dar la fotbal sunt multe necunoscute. Când iei asemenea goluri din devieri. Abia aştept să ne întoarcem pe Arena Naţională şi să dăm drumul la treabă. Când revenim… Asta e o întrebare grea.

Cu UTA încercăm să jucăm pe Arcul de Triumf. O să joace naţionala pe Ghencea şi terenul arată foarte rău. Noi contăm puţin, dar echipa naţională, în Liga Naţiunilor, nu cred că ar fi”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Mihai Stoica a remarcat un singur jucător, după ce FCSB a pierdut cu Poli Iaşi

Mihai Stoica a remarcat un singur jucător, după ce FCSB a pierdut cu Poli Iaşi. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu.

Reclamă
Reclamă

Octavian Popescu a bifat primele sale minute la FCSB, din acest sezon. Decarul roş-albaştrilor s-a recuperat, după operaţia suferită în vară, şi a fost trimis în teren la pauza meciului cu Poli Iaşi.

De asemenea, pe lângă Octavian Popescu, Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre Florin Tănase, mărturisind că în scurt timp, atacantul îşi va pune amprenta asupra jocului FCSB-ului.

„Da, am crezut şi în 10 că putem întoarce, că le-am luat mingea. Revenirea lui Octavian Popescu vreau să o extrag din acest meci. Pe acel teren prost (n.r. – din Ghencea), după o perioadă de absenţă a zis că vrea să joace, deşi protocolul impunea altfel. Modul în care s-a dăruit… S-a luat un joc şcoală pentru el înainte de meci, pentru Pantea, Tănase. Lui Pantea i-a fost fricăm, da, dar a trecut peste.

Reclamă

Mă bucur că Octavian a arătat foarte bine, că la jucătorii care revin după operaţii, o perioadă de absenţă, durează până când îşi recapătă forma, dar el e fotbalist de rasă. El era accidentat înainte, juca cu o bilă în picior şi i se mişca. Când eşti bun la ceva, intri relaxat, el era relaxat. Octavian a acoperit bine materia.

Campionatul e lung, nu suntem foarte tare îngrijoraţi, ci puţin îngrijoraţi. Sunt bucuros că în timp scurt Octavian şi Tănase îşi vor pune amprenta”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-1. Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura! Ciprian Deac a gafat incredibil

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și