Închide meniul

„Fotbalist de rasă!” Mihai Stoica a remarcat un singur jucător, după ce FCSB a pierdut cu Poli Iaşi

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2024, 21:29

Reclamă
„Fotbalist de rasă! Mihai Stoica a remarcat un singur jucător, după ce FCSB a pierdut cu Poli Iaşi

Mihai Stoica a remarcat un singur jucător, după ce FCSB a pierdut cu Poli Iaşi

Mihai Stoica, în timpul unui meci/ Profimedia

Mihai Stoica a remarcat un singur jucător, după ce FCSB a pierdut cu Poli Iaşi. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a bifat primele sale minute la FCSB, din acest sezon. Decarul roş-albaştrilor s-a recuperat, după operaţia suferită în vară, şi a fost trimis în teren la pauza meciului cu Poli Iaşi.

Mihai Stoica a remarcat un singur jucător, după ce FCSB a pierdut cu Poli Iaşi

Mihai Stoica a subliniat revenirea pe teren a lui Octavian Popescu, jucător pe care l-a numit „de rasă”. MM a transmis că „perla” lui Gigi Becali a prestat un joc bun contra lui Poli Iaşi, fiind relaxat, deşi nu mai jucase în acest sezon.

De asemenea, pe lângă Octavian Popescu, Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre Florin Tănase, mărturisind că în scurt timp, atacantul îşi va pune amprenta asupra jocului FCSB-ului.

Da, am crezut şi în 10 că putem întoarce, că le-am luat mingea. Revenirea lui Octavian Popescu vreau să o extrag din acest meci. Pe acel teren prost (n.r. – din Ghencea), după o perioadă de absenţă a zis că vrea să joace, deşi protocolul impunea altfel. Modul în care s-a dăruit… S-a luat un joc şcoală pentru el înainte de meci, pentru Pantea, Tănase. Lui Pantea i-a fost fricăm, da, dar a trecut peste.

Reclamă
Reclamă 4

Mă bucur că Octavian a arătat foarte bine, că la jucătorii care revin după operaţii, o perioadă de absenţă, durează până când îşi recapătă forma, dar el e fotbalist de rasă. El era accidentat înainte, juca cu o bilă în picior şi i se mişca. Când eşti bun la ceva, intri relaxat, el era relaxat. Octavian a acoperit bine materia.

Campionatul e lung, nu suntem foarte tare îngrijoraţi, ci puţin îngrijoraţi. Sunt bucuros că în timp scurt Octavian şi Tănase îşi vor pune amprenta„, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Mihai Stoica a răbufnit la finalul meciului FCSB – Poli Iaşi

Mihai Stoica a răbufnit la finalul meciului FCSB – Poli Iaşi. Formaţia oaspete s-a impus în meciul de sâmbătă seară din Ghencea în faţa campioanei din Liga 1, scor 1-0, în etapa cu numărul 6.

Reclamă

Tensiunea a fost la cote înalte, iar la finalul meciului, mai mulţi jucători de la FCSB s-au îndreptat către arbitrul Ionuţ Coza, căruia i-au reproşat mai multe faze.

După fluierul final, arbitrul a arătat şi două cartonaşe galbene. Adrian Şut şi Baba Alhassan au protestat vehement şi au fost avertizaţi, iar acest lucru l-a scos din sărite pe Mihai Stoica.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a ţipat la cei doi jucători. Extrem de deranjat de faptul că cei doi au fost avertizaţi, Stoica a avut o discuţie aprinsă cu Baba Alhassan, pe care l-a trimis la vestiare. Nici Panţîru nu a scăpat de criticile lui Mihai Stoica.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

LIVE VIDEOBoavista – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril 1-0

23:18

Cum a fost surprins Dan Şucu, după penalty-ul primit de Rapid în derby-ul cu Dinamo! Nu a mai rezistat presiunii

23:15

„Rapidistul Şumudică a murit!” Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică. Bannere incredibile în derby-ul cu Dinamo

23:02

FotoScandal în Rapid – Dinamo! Giuleștenii s-au încăierat cu Sivis, în zona băncii de rezerve! Jucătorul s-a ales cu tricoul rupt

22:56

Fază controversată în Rapid – Dinamo! Totul a fost decis după intervenţia arbitrajului video

22:44

LIVE TEXTRapid – Dinamo 1-1. Selmani a egalat pentru „câini”! Derby „de foc” în Giuleşti!

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și