Închide meniul

„Nu mai ești în Ligue 1!” Kylian Mbappe, făcut praf după Mallorca – Real Madrid 1-1! Reacții dure după debutul starului în LaLiga

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2024, 8:51

Reclamă
Nu mai ești în Ligue 1!” Kylian Mbappe, făcut praf după Mallorca – Real Madrid 1-1! Reacții dure după debutul starului în LaLiga

Kylian Mbappe, făcut praf după Mallorca - Real Madrid 1-1!

Profimedia

Kylian Mbappe a fost făcut praf după Mallorca – Real Madrid 1-1! Superstarul lui Carlo Ancelotti nu a scăpat de critici, după debutul în LaLiga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a debutat cu stângul în noul sezon competițional din Spania. Trupa lui Carlo Ancelotti nu a reușit să o învingă pe Mallorca, în deplasare. Partida a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Kylian Mbappe, făcut praf după Mallorca – Real Madrid 1-1!

După meci, principala țintă a criticilor a fost Kylian Mbappe, care a fost adus ca o mare vedetă pe Santiago Bernabeu.

Publicația britanică goal.com a avut o reacție dură la adresa atacantului francez. Jurnaliștii acesteia i-au transmis lui Mbappe că nu se mai află în Ligue 1.

„Nu mai ești în Ligue 1, Kylian!

Reclamă
Reclamă

Mbappe a făcut o serie de curse interesante, dar nu a reușit să-și creeze acea ocazie clară – sau chiar o jumătate de ocazie – necesară pentru a face diferența”, se arată în articolul scris de britanici.

De asemenea, spaniolii de la sport.es i-au analizat prestația lui Kylian Mbappe și i-au oferit doar nota 4, după prima etapă din LaLiga.

„4/10! Mbappe a fost activ și a încercat să se asocieze cu colegii săi, dar nu a reușit să își arate calitățile și puterea decât în prima repriză. În a doua, a avut câteva ocazii clare, dar nu a reușit să le fructifice”, au notat ibericii.

Reclamă

O cameră video l-a urmărit doar pe Mbappe în Mallorca – Real Madrid

O cameră video l-a urmărit doar pe Kylian Mbappe, în Mallorca – Real Madrid! 90 de minute, în direct, focalizate pe un singur jucător.

Duminică, ESPN a lansat „Mbappé Cam”, astfel încât telespectatorii să nu piardă niciun moment din primul meci al lui Kylian Mbappé în La Liga.

Cu atât de multă atenţie în jurul lui Kylian Mbappé, RCD Mallorca s-a bucurat de cel mai mare număr de spectatori din istoria sa, potrivit presei spaniole.

Înainte de primul său meci în Spania, Mbappé a început cu dreptul noua sa aventură cu Real Madrid, câştigând Supercupa Europei la meciul cu Atalantei Bergamo (2-0). Fostul parizian a marcat deja primul său gol pentru noul său club.

Echipele de start în Mallorca – Real Madrid:

Mallorca: Greif – Van der Hayden, Raillo, Gonzalez – Maffeo, Mascarell, D Rodriguez, Mojica – Darder – Muriqi, Asano.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy – Valverde, Tchouameni, Bellingham – Rodrygo, Mbappe, Vinicius.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și