Închide meniul

Liță Dumitru a revenit în fotbalul românesc! Cu cine a semnat legenda trecută pe la Rapid și Steaua

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2024, 11:17

Reclamă
Liță Dumitru a revenit în fotbalul românesc! Cu cine a semnat legenda trecută pe la Rapid și Steaua

Liță Dumitru a revenit în fotbalul românesc!

Foto: Facebook / Concordia Chiajna

Liță Dumitru a revenit în fotbalul românesc! Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna a anunţat că acesta a preluat, începând de luni, funcţia de director tehnic al echipei de seniori din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născut la data de 2 ianuarie 1950, în localitatea Chiajna, acesta va face echipă cu staful administrativ format din Gabriel Tamaş, director sportiv si Adrian Scarlatache, Team Manager.

Liță Dumitru a revenit în fotbalul românesc!

Staful tehnic al Concordiei este format din Ilie Poenaru antrenor principal, Marin Duna şi Paul Ceusan antrenori secunzi, Emilian Dolha antrenor cu portarii şi Alexandru Petcu preparator fizic, notează news.ro.

Liță Dumitru este o adevărată legendă a fotbalului românesc. În cariera sa de jucător a fost legitimat la Rapid, Steaua, Poli Timișoara, Universitatea Craiova și CFR Timișoara.

Ca și antrenor, le-a pregătit pe: Poli Timișoara, Rapid, FC Național, Jiul Petroșani, Rapid, Poli Iași, Concordia Chiajna și FCSB II.

Reclamă
Reclamă

Liță Dumitru, derapaj uluitor la adresa lui Marius Șumudică

Liță Dumitru a răbufnit atunci când a fost întrebat dacă Marius Șumudică ar fi fost o soluție pentru banca tehnică a Rapidului.

Liță Dumitru este de părere că Marius Șumudică are calități de antrenor, însă a ținut să menționeze că, în opinia sa, niciun om din fotbal nu ar trebui să aibă o legătură cu acesta.

Fostul internațional a dat și un exemplu prin care a explicat de ce a menționat faptul că Marius Șumudică ar avea un „certificat de nebun”.

Reclamă

”(n.r. Marius Șumudică nu era o soluție?) Cine?! Credeam că vorbim serios… Ceva, ceva calități are, dar nu te poți încurca vreodată cu el! Șumi e nebun! În sens propriu! Nu știți că are certificat de nebun?!

Uite, vă dau un exemplu ca să știți cu cine aveți de-a face. Prin ’96 sau ’97, când am antrenat ultima oară în Giulești, el juca acolo. La un meci, în care îl trimisesem vârf de careu, el tot ieșea în bandă să centreze. I-am zis de nu știu câte ori: ‘Cui centrezi, mă, dacă tu ești atacantul central?!’. El se uita la mine cu o față de parcă îi spuneam cine știe ce minuni.

După o altă partidă, intru în vestiar, Șumudică al meu pe masa de masaj urla cât putea: ‘Mi-e rău, mi-e rău!’. ‘Ce are ăsta, mă?’, l-am întrebat pe doctor. Doctorul ridica din umeri: ‘Nu știu, zice că-i îi este rău și atât’. Mă duc la Șumi: ‘Ce-ai, mă, ce s-a întâmplat?!’. Repet, el nu fusese accidentat, terminase meciul fără probleme.

‘Nea Liță, mi-e rău! Vă rog să nu mă scoateți afară!’. El îmi cerea să nu-l schimb! Meciul era gata, iar el îmi cerea să-l las să mai joace! L-am întrebat și pe Marian Rada, care era secundul meu atunci: ‘Ce-i cu ăsta?!’. La care Rada, dând a lehamite din mână: ‘Ce, nu știi?! Are certificat de nebun!’”, a spus Liță Dumitru, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și