Închide meniul
Foto

A ieşit pe stradă cu maşina primită de la Ion Ţiriac şi a trecut prin momente incredibile, după doar câteva sute de metri

Antena Sport Publicat: 19 august 2024, 13:31 / Actualizat: 19 august 2024, 16:42

Reclamă
A ieşit pe stradă cu maşina primită de la Ion Ţiriac şi a trecut prin momente incredibile, după doar câteva sute de metri

A ieşit pe stradă cu maşina primită de la Ion Ţiriac şi a trecut prin momente incredibile

Bolidul oferit de Ion Ţiriac sportivilor medaliaţi la Jocurile Olimpice 2024

A ieşit pe stradă cu maşina primită de la Ion Ţiriac şi a trecut prin momente incredibile, după doar câteva sute de metri. Ancuța Bodnar a dezvăluit cum au reacţionat românii când au văzut-o în trafic cu bolidul primit de la Fundaţia Ţiriac.  Oamenii au aplaudat-o şi au claxonat-o, pentru a o felicita.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bodnar se poate lăuda cu două maşini primite de la miliardarul român, ea cucerind o medalie de aur şi una de argint, la Jocurile Olimpice de la Paris, la 8+1 rame, respectiv dublu vâsle.

A ieşit pe stradă cu maşina primită de la Ion Ţiriac şi a trecut prin momente incredibile

„Sunt două mașini la care țin foarte mult, niciodată nu le voi înstrăina. Sunt oferite ca urmare a muncii și a rezultatelor mele! Țin să-i mulțumesc și eu domnului Țiriac pentru acest gest pe care l-a făcut, atât față de mine, cât și față de ceilalți medaliați olimpici.

Am rămas plăcut surprinsă să văd cât de repede se încarcă. Este o mașină de care m-am îndrăgostit imediat, atât din punct de vedere al designului, dar și cum se pretează la drum lung. Este digitalizată complet, aproape că merge singură. Eu am condus mașina care mi-a fost oferită pentru medalia de aur, fratele meu pe cea care mi-a fost oferită pentru medalia de argint.

De asemenea, cu noi a mers și Roxana Anghel, cu mașina ei. Am făcut un șir de mașini olimpice. Toată lumea ne-a claxonat, ne-a făcut cu mâna. E frumos să vezi că ești apreciat și lumea te respectă pentru ceea ce ai făcut”, a declarat Ancuța Bodnar, citată de gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Hotărârea luată de Ana Bărbosu, după ce a primit un cadou uriaş de la Ion Ţiriac

Hotărârea luată de Ana Bărbosu la 18 ani, după ce a primit un cadou uriaş de la miliardarul Ion Ţiriac. Gimnasta care a primit la TAS medalia olimpică a trecut prin momente grele, dar în cele din urmă poate răsufla uşurată.

Ana Bărbosu este încântată şi a precizat că va păstra maşina primită de la Ţiriac. A luat decizia să se apuce de şcoala de şoferi.

„Acordarea medaliei a fost un moment special, este un vis împlinit şi sunt foarte recunoscătoare pentru antrenorii, colegele, familia şi federaţia şi toţi care au fost alături în această perioadă.

Reclamă

Nu am carnet, dar imediat ce ajung acasă de la mare mă voi apuca de şcoala de şoferi. Deja am avut ocazia să mi se ofere aceste cursuri la o şcoală din Focşani şi, fiind foarte drăguţi, cu tot dragul am mers la ei. Abia aştept să încep orele de condus şi să şi iau carnetul”, a declarat Ana Bărbosu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să îşi dea demisia Neil Lennon de la Rapid?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

13:54

Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă”

13:35

Preţul biletelor pentru meciurile României cu Kosovo şi Lituania. Anunţul făcut de FRF

13:33

FC Voluntari – Dinamo, în play-off-ul Cupei României! Cu cine joacă U Cluj, Petrolul și FCU Craiova. Rezultatele tragerii

13:16

Gigi Becali a scos un jucător de pe lista UEFA, înainte de LASK Linz – FCSB! Numele pe care nu se va baza patronul campioanei

12:18

Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 4 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 5 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi 6 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice
Citește și