Închide meniul
VIDEO

Rafael Nadal a primit un cadou de la Kylian Mbappe chiar după Mallorca – Real Madrid 1-1

Alex Masgras Publicat: 19 august 2024, 17:54

Reclamă
Rafael Nadal a primit un cadou de la Kylian Mbappe chiar după Mallorca – Real Madrid 1-1

Rafael Nadal a primit un cadou de la Kylian Mbappe chiar după Mallorca - Real Madrid 1-1

Rafael Nadal şi Kylian Mbappe / Twitter La Liga

Rafael Nadal a primit un cadou de la Kylian Mbappe chiar după Mallorca – Real Madrid 1-1. De 22 de ori câştigător de Grand Slam, Rafael Nadal este un mare fan al formaţiei de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele campion din tenis a fost la meciul pe care echipa lui Carlo Ancelotti l-a disputat la Mallorca şi care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. La finalul meciului, Rafael Nadal s-a întâlnit cu Kylian Mbappe, iar starul francez a avut un cadou pentru tenismen.

Rafael Nadal a primit un cadou de la Kylian Mbappe chiar după Mallorca – Real Madrid 1-1

Fan al echipei Real Madrid, Rafael Nadal a fost prezent, duminică seară, la meciul favoriţilor săi cu Real Mallorca. scor 1-1.

La finalul meciului, Nadal a mers la vestiare unde s-a întâlnit cu atacantul Kylian Mbappé.

Cei doi s-au îmbrăţişat iar apoi francezul a scos un tricoul din rucsacul său pe care i l-a dăruit tenismanului spaniol, notează news.ro.

Reclamă
Reclamă

Câştigător a 22 de turnee de grand slam, Nadal a fost un mare susţinător al venirii lui Mbappe în capitala Spaniei.

Echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Mallorca, în prima etapă din La Liga.

Reclamă

Madrilenii au fost cei care au deschis scorul la Palma de Mallorca, prin Rodrygo, în minutul 13. Real, cu Kylian Mbappe titular, a fost periculoasă în continuare, însă nu a mai înscris, iar gazdele au reuşit egalarea prin Vedat Muriqi, în minutul 52, acesta fiind lăsat nemarcat de către Mbappe, la un corner al lui Rodriguez.

Kylian Mbappe, făcut praf după Mallorca – Real Madrid 1-1!

După meci, principala țintă a criticilor a fost Kylian Mbappe, care a fost adus ca o mare vedetă pe Santiago Bernabeu.

Publicația britanică goal.com a avut o reacție dură la adresa atacantului francez. Jurnaliștii acesteia i-au transmis lui Mbappe că nu se mai află în Ligue 1.

„Nu mai ești în Ligue 1, Kylian!

Mbappe a făcut o serie de curse interesante, dar nu a reușit să-și creeze acea ocazie clară – sau chiar o jumătate de ocazie – necesară pentru a face diferența”, se arată în articolul scris de britanici.

De asemenea, spaniolii de la sport.es i-au analizat prestația lui Kylian Mbappe și i-au oferit doar nota 4, după prima etapă din LaLiga.

„4/10! Mbappe a fost activ și a încercat să se asocieze cu colegii săi, dar nu a reușit să își arate calitățile și puterea decât în prima repriză. În a doua, a avut câteva ocazii clare, dar nu a reușit să le fructifice”, au notat ibericii.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:18

Video„Ştim cu toţii cât de nebun e” Bănel Nicoliţă a lăudat revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! Cum vede lupta la titlu în Liga 1

19:48

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid! Dan Şucu a acceptat să îi plătească bonusuri uriaşe. Toate detaliile din contract

19:41

EXCLUSIV„Îl cunosc de mic” Rică Răducanu, încântat de revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! De ce crede că nu a reuşit Neil Lennon

19:23

VideoRăzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului: „Asta o să conteze foarte mult!”

18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și