Închide meniul

Carlo Ancelotti şi-a mustrat starurile după Mallorca – Real Madrid 1-1: „O problemă de gândire”. Ce trebuie îmbunătăţit

Alex Masgras Publicat: 19 august 2024, 13:31

Reclamă
Carlo Ancelotti şi-a mustrat starurile după Mallorca – Real Madrid 1-1: „O problemă de gândire. Ce trebuie îmbunătăţit

Carlo Ancelotti şi-a mustrat starurile după Mallorca - Real Madrid 1-1: "O problemă de gândire". Ce trebuie îmbunătăţit

Carlo Ancelotti, în timpul meciului Mallorca - Real Madrid / Profimedia

Carlo Ancelotti şi-a mustrat starurile după Mallorca – Real Madrid 1-1. La câteva zile după ce au câştigat Supercupa Europei, madrilenii au avut un debut nesatisfăcător în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa de pe Santiago Bernabeu nu a reuşit să se impună pe terenul celor de la Mallorca şi a remizat, scor 1-1.

Carlo Ancelotti şi-a mustrat starurile după Mallorca – Real Madrid 1-1: „O problemă de gândire”. Ce trebuie îmbunătăţit

Carlo Ancelotti a fost dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi şi le-a reproşat la finalul partidei că trebuie să fie mai concentraţi. De asemenea, el s-a plâns şi de jocul echipei sale fără minge şi a recunoscut că Real Madrid putea pierde meciul din prima etapă a sezonului. Antrenorul italian a tras un mic semnal de alarmă şi se aşteaptă ca toate aceste lucruri să se îmbunătăţească:

„Am început bine, dar în repriza a doua ne-a lipsit echilibrul, a fost un meci pe care l-am fi putut pierde. Dacă nu ai echilibru în spate, adversarii au contraatacuri, primești centrări… Nu a fost un meci bun. Trebuie să ne apărăm mai bine, să avem mai mult echilibru pe teren. Suntem o echipă foarte ofensivă, dar echilibrul defensiv este fundamental.

Nu vreau să găsesc scuze. Trebuia doar să jucăm mai bine, cu mai multă atitudine. Când vorbești despre defensivă, este vorba despre atitudine, angajament. Ne-am chinuit să recuperăm mingea, ne-am chinuit să presăm după ce am pierdut mingea. Toate acestea trebuie să fie îmbunătățite.

Reclamă
Reclamă

Echipa a fost prea deschisă, trebuia să fim mai concentrați, mai uniți. Nu este o problemă fizică sau mentală. Este doar o problemă de gândire”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de as.com.

Kylian Mbappe, făcut praf după Mallorca – Real Madrid 1-1!

După meci, principala țintă a criticilor a fost Kylian Mbappe, care a fost adus ca o mare vedetă pe Santiago Bernabeu.

Publicația britanică goal.com a avut o reacție dură la adresa atacantului francez. Jurnaliștii acesteia i-au transmis lui Mbappe că nu se mai află în Ligue 1.

Reclamă

„Nu mai ești în Ligue 1, Kylian!

Mbappe a făcut o serie de curse interesante, dar nu a reușit să-și creeze acea ocazie clară – sau chiar o jumătate de ocazie – necesară pentru a face diferența”, se arată în articolul scris de britanici.

De asemenea, spaniolii de la sport.es i-au analizat prestația lui Kylian Mbappe și i-au oferit doar nota 4, după prima etapă din LaLiga.

„4/10! Mbappe a fost activ și a încercat să se asocieze cu colegii săi, dar nu a reușit să își arate calitățile și puterea decât în prima repriză. În a doua, a avut câteva ocazii clare, dar nu a reușit să le fructifice”, au notat ibericii.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și