Închide meniul
VIDEO & FOTO

Mihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2024, 18:52

Reclamă
Mihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice

Mihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti

Mihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti/ Antena 3 CNN

Mihaela Cambei a avut parte de o primire fabuloasă la Oneşti. Oamenii au ieşit pe străzi pentru a o vedea pe vicecampioana olimpică de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uluitoare, la Jocurile Olimpice de la Paris. Halterofila de 21 de ani a reuşit să câştige medalia de argint, la categoria 49 de kg, fiind la un pas de medalia de aur.

Mihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti

Mihaela Cambei a fost primită ca o adevărată eroină la Oneşti, oraşul său natal. Sportiva a făcut turul oraşului într-o maşină de epocă, cu medalia de argint la gât.

Alături de Mihaela Cambei, în maşină au stat antrenorii săi, Cristina și Gheorghe Maftei, care au ajutat-o pe sportivă să devină vicecampioană olimpică, la prima ei participare la Jocurile Olimpice.

Sute de oameni au ieşit pe străzile din Oneşti pentru a o vedea pe Mihaela Cambei, care după ce a dat turul oraşului, s-a oprit şi a oferit câteva declaraţii, în faţa oamenilor.

Reclamă
Reclamă

Sportiva s-a declarat recunoscătoare pentru primirea superbă de care a avut parte şi le-a mulţumit oamenilor care au aşteptat-o pe marginea drumului.

„Vă mulțumesc că m-ați așteptat, am avut o mică întârziere, dar nu ați plecat, iar pentru asta vă sunt recunoscătoare. Aici am crescut, am înflorit de-a lungul anilor”, a declarat Mihaela Cambei, conform Antena 3 CNN.

Mihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac

Mihaela Cambei (21 de ani) a fost surprinsă de cadoul uriaş de la miliardarul Ion Ţiriac. Vicecampioana olimpică la haltere va fi recompensată cu un bolid de lux care costă aproximativ 50.000 de euro.

Reclamă

Cambei nu are permis de conducere, dar este hotărâtă să păstreze limuzina electrică IONIQ 5. Tânăra sportivă vrea să înceapă şcoala de şoferi.

„(Reporter: Ai permis de conducere?) Nu am permis de conducere. Maşina (n.r. promisă de Ion Ţiriac) Maşina va sta la mine pentru că o să dau de permis, îmi doresc şi eu să dau de permis. Urmează, a venit mai repede maşina decât mă aşteptam„, a spus Mihaela Cambei în exclusivitate pentru AS.ro.

Vicecampioana de la Paris va fi recompensată şi de statul român. Pentru medalia de argint câştigată la Jocurile Olimpice va încasa 100.000 de euro. Dacă nu ar fi fost depăşită in extremis, în conturile ei intrau 140.000 de euro.

„(Cât de mult înseamnă, pentru un sportiv, premiul de la stat?) Înseamnă probabil foarte mult pentru că te realizezi, într-un fel, tu ca sportiv. Făcând asta toată viaţa nu ai acces la alte posibilităţi de a şti să faci alt lucru în afară de sport. Cred că merităm această răsplată pentru că sunt ani de zile în spate, merităm să ne alegem cu o realizare financiară„, a mai spus Cambei.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și