Închide meniul

„Un dezastru!” Campioana olimpică la sol, mesaj devastator după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2024, 20:36

Reclamă
„Un dezastru! Campioana olimpică la sol, mesaj devastator după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

Campioana olimpică la sol, mesaj devastator după Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

Rebeca Andrade, pe podiumul olimpic alături de Simone Biles şi Jordan Chiles/ Profimedia

Campioana olimpică la sol, Rebeca Andrade, a transmis un mesaj devastator după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz, în urma scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice. Brazilianca a rupt tăcerea, după ce Jordan Chiles a rămas fără medalie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebeca Andrade i-a luat faţa lui Simone Biles şi a cucerit aurul la sol, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Campioana olimpică la sol, mesaj devastator după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

La câteva zile după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz, Rebeca Andrade a rupt tăcerea. Aceasta a declarat că totul a fost un „dezatrus” şi nu este de acord cu decizia luată la TAS.

Gimnasta din Brazilia a transmis că podiumul stabilit iniţial, înainte să fie anulată contestaţia lui Jordan Chiles, reprezenta ceva istoric.

„Este un dezastru! Nu știm care va fi finalul, dar fetele au cerut o contestație la notă, încât să puteți revizui tot ce se întâmplă. Dar chiar nu știu cum FIG (Federația Internațională de Gimnastică) va rezolva asta.

Reclamă
Reclamă

Și în acelaș timp, pentru noi, am fost trei femei de culoare, care am reprezentat atât de multe lucruri. A fost atât de special, a fost istoric, ceva ce nu s-a mai întâmplat, deci nu cred că a fost doar pentru mine, ci pentru toate fetele, femeile și toți oamenii care au luptat atât de mult să arate că se poate, să știi că se poate întâmpla, că merităm să fim acolo”, a declarat Rebeca Andrade, conform essentiallysports.com.

Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană

Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz după situaţia controversată din finala olimpică de la sol. Presa din SUA susţine că gimnasta americană nu va fi nevoită să înapoieze medalia de bronz în urma deciziei de la TAS.

Ana Maria Bărbosu a intrat deja în posesia medaliei sale de bronz, într-o ceremonie care a avut loc sâmbătă, pe esplanada Casei Olimpice din București.

Reclamă

„După săptămâni de controverse și răsturnări de situație interminabile, se pare că există o concluzie în telenovela medaliei lui Jordan Chiles. Sportiva din SUA se pare că își va putea păstra medalia, susține Christine Brennan, de la USA Today Sports.

Între timp, Ana Bărbosu a primit medalia de bronz, într-o ceremonie organizată vineri, după decizia Comitetului Internațional Olimpic de a o sălta de pe locul 4”, au scris jurnaliştii de la New York Post.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și