Închide meniul

Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană

Publicat: 17 august 2024, 11:03

Reclamă
Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană

Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană

Jordan Chiles, după ce aflase că va primi medalia de bronz / Profimedia Images

Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz după situaţia controversată din finala olimpică de la sol. Presa din SUA susţine că gimnasta americană nu va fi nevoită să înapoieze medalia de bronz în urma deciziei de la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Maria Bărbosu a intrat deja în posesia medaliei sale de bronz, într-o ceremonie care a avut loc sâmbătă, pe esplanada Casei Olimpice din București.

Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană

După săptămâni de controverse și răsturnări de situație interminabile, se pare că există o concluzie în telenovela medaliei lui Jordan Chiles. Sportiva din SUA se pare că își va putea păstra medalia, susține Christine Brennan, de la USA Today Sports.

Între timp, Ana Bărbosu a primit medalia de bronz, într-o ceremonie organizată vineri, după decizia Comitetului Internațional Olimpic de a o sălta de pe locul 4”, au scris jurnaliştii de la New York Post.

Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz: „Nu am realizat cât de grea este”! Octavian Morariu: „S-a făcut dreptate”

Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz, obţinută în urma probei de la sol de la Jocurile Olimpice 2024. Românca se aflase iniţial pe podium, dar contestaţia lui Jordan Chiles a fost admisă, iar americanca a primit apoi medalia de bronz.

Reclamă
Reclamă 4

În urma contestaţiei depuse la TAS, Ana Maria Bărbosu a avut câştig de cauză. Acum i-a fost înmânată medalia de bronz, în cadrul unei ceremonii speciale pe esplanada Casei Olimpice din București.

Vă mulțumesc că ați venit astăzi la această ceremonie. E un moment emoționant pentru mine. Auzindu-i pe campionii noștri de la Jocurile Olimpice, nu am realizat cât de grea este această medalie. Le mulțumesc tuturor celor care au adăugat puțin bronz. Rezultatul vine în urma multor ani de muncă. Mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut.

Rezolvarea cazului a fost posibilă datorită Federației, dar și Casei de Avocatură, nu au renunțat la noi. Au luptat pentru noi și luptă în continuare. Sper să continui să reprezint România la cel mai înalt nivel și să aduc cât mai multe medalii”, a spus Ana Maria Bărbosu, în cadrul evenimentului.

Reclamă

Octavian Morariu: „S-a făcut dreptate!”

Nu vreau să fiu laborios în ceea ce vreau să spun. Astăzi s-a întâmplat un singur lucru, s-a făcut dreptate. Mă bucur din suflet pentru Ana Maria. Mă bucur din suflet pentru gimnastica românească. Gimnastica românească a revenit la locul care i se cuvine. Bravo, Ana Maria! Ne-ai făcut o mare bucurie”, a declarat Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic pentru România.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent şi el la eveniment, dar nu a oferit declaraţii. Imediat după scandalul declanşat de decizia arbitrilor de a admite contestaţia americancei Jordan Chiles, Marcel Ciolacu a decis să boicoteze festivitatea de încheiere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris, acolo unde fusese invitat.

În aceeaşi zi în care a primit medalia de bronz, Ana Maria Bărbosu a intrat şi în posesia maşinii de lux oferite de Fundaţia Ţiriac. Familia Ţiriac a decis ca Sabrina Voinea, care a ratat „la mustaţă” bronzul, să primească şi ea o limuzină electrică Hyundai Ionik 5, estimată la circa 50.000 de euro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

0:50

Florin Tănase a anunţat că putea pleca de la FCSB, la două zile după ce a semnat! Ce s-a întâmplat: „Am avut oferte!”

0:36

„Vom fi mai puternici!” Elias Charalambous, mesaj categoric după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Ce a spus despre Darius Olaru

0:31

VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0

0:26

Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă

23:55 17 aug.

FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 „E haos în toate compartimentele, şi în conducere” Rapid, făcută praf înaintea derby-ului cu echipa lui Kopic: „Nu bate Dinamo” 5 Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu: „O să vorbesc şi eu de Pafos. E extraordinară” 6 Decizia pe care a luat-o antrenorul Parmei în privinţa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce primul a ratat un penalty!
Citește și