Închide meniul

Momente incredibile la conferinţa de presă a lui Gică Hagi. „Regele” s-a schimbat la faţă: „Sunteţi supăraţi că am câştigat?”

Dan Roșu Publicat: 20 august 2024, 8:39

Reclamă
Momente incredibile la conferinţa de presă a lui Gică Hagi. „Regele s-a schimbat la faţă: „Sunteţi supăraţi că am câştigat?

Momente incredibile la conferinţa de presă a lui Gică Hagi

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă - Antena Sport

Momente incredibile au avut loc la conferinţa de presă a lui Gică Hagi, după Farul – Hermannstadt 3-2, a doua victorie în acest sezon de Liga 1 pentru dobrogeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a ţinut un discurs de 45 de secunde, în care a vorbit despre ce urmează pentru Farul, după care a aşteptat întrebările jurnaliştilor. „Întrebări, vă rog!”, a fost mesajul ofiţerului de presă.

Momente incredibile la conferinţa de presă a lui Gică Hagi

Hagi însă s-a schimbat la faţă când a văzut că din partea jurnaliştilor nu vine nicio întrebare. După ce le-a mulţumit celor din sală şi s-a ridicat de la masă, acesta i-a întrebat pe cei prezenţi: „Sunteţi supăraţi că am câştigat sau ce?”.

Este un moment cu care Gică Hagi nu s-a mai întâlnit la Farul, mai ales că echipa sa venea după o victorie, a doua din acest sezon, după cea cu Poli Iaşi (2-0).

„Sunt fericit pentru băieţi. Uşor, uşor sper să ne revenim la ale noastre, mai avem mult de lucru, în toate aspectele, atât mental, cât şi fizic, tactic, trebuie să facem lucrurile mai bine.

Reclamă
Reclamă

Când le facem bine, se vede că ştim fotbal, nu l-am uitat, dar avem perioade bune şi mai puţin bune. Sper ca ei să înţeleagă lucrul ăsta şi să facem din ce în ce mai bine. Drumul e greu, e lung, dar sperăm să o facem încă o dată”, apucase să spună Hagi, înainte de momentul rar întâlnit.

Victorie pentru Farul, la meciul 500 ca antrenor al lui Gică Hagi

Constănţenii au ţinut să-i facă o victorie cadou lui Hagi, la meciul 500 de antrenor al acestuia în prima ligă. Rivaldinho a lovit în minutul 7, din pasa lui Gabi Iancu, însă oaspeţii au reuşit egalarea în startul reprizei secunde, minutul 48, prin superbul şut al lui Alessandro Murgia.

După numai trei minute Narek Grigoryan a redus în avantaj gazdele, pentru ca în minutul 57 acelaşi jucător să centreze şi Rivaldinho să reuşească dubla, marcând cu o lovitură de cap.

Reclamă

Dragoş Iancu a marcat pentru sibieni în minutul 83, complicând finalul, dar Farul a câştigat întâlnirea, cu 3-2, şi a ajuns la 7 puncte în campionat, unde este pe locul 8. FC Hermannstadt ocupă poziţia a 14-a, cu 5 puncte.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:19

Marius Şumudică a ajuns în Giuleşti! Negociază acum cu Dan Şucu preluarea Rapidului

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și