Închide meniul

Miriam Bulgaru şi Anca Todoni, eliminate din calificările de la US Open. Ce românce se mai luptă pentru tabloul principal

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 9:44

Reclamă
Miriam Bulgaru şi Anca Todoni, eliminate din calificările de la US Open. Ce românce se mai luptă pentru tabloul principal

Miriam Bulgaru şi Anca Todoni, eliminate din calificările de la US Open

Colaj cu Miriam Bulgaru şi Anca Todoni / Profimedia

Miriam Bulgaru şi Anca Todoni au fost eliminate din calificările de la US Open. Româncele au pierdut duelurile din cadrul primului tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgaru, locul 188 mondial, a fost învinsă de Ana Konjiuh din Croaţia, locul 1107 WTA, scor 6-2, 6-4.

Miriam Bulgaru şi Anca Todoni, eliminate din calificările de la US Open

Favorită 14 şi locul 122 mondial, Anca Todoni a fost învinsă de japoneza Nao Hibino, locul 157 mondial, scor 5-7, 6-4, 6-4, notează news.ro.

În calificări la US Open vor mai evolua Gabriela Ruse şi Irina Bara.

Ruse se va duela cu Antonia Ruzic, din Croația, marți, de la ora 22:30. De cealaltă parte, Irina Bara se va lupta pentru un loc în turul al 2-lea cu Xiaodi You, din China, tot marți, de la ora 21:00.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep a dezvăluit care este marele regret al carierei

Simona Halep a dezvăluit care este marele regret al carierei. Halep a spus că marele său vis a fost să participe la Jocurile Olimpice.

Simona Halep regretă enorm faptul că nu a putut participa la Jocurile Olimpice. Simona a transmis şi un mesaj superb de felicitare pentru totţi sportivii care au luat medalii.

„Rămâne un regret că nu am putut participa. Mi-aș fi dorit foarte mult să fiu la Jocurile Olimpice, dar am fost în 2012 la Londra și mi-a plăcut tare mult. Este cu adevărat un sentiment diferit să joci Olimpiada. Am mai jucat Fed Cup, am fost foarte aproape de o finală, dar totuși nu se compară cu o Olimpiadă. De aceea, vreau să îi felicit pe toți cei care sunt prezenți aici, pentru că știu cât de grea este munca din spatele Jocurilor Olimpice și mai ales că presiunea este enormă știind că patru ani te antrenezi pentru un moment, dar au fost capabili, puternici să câștige medalii pentru România.

Reclamă

Mă bucur tot timpul când sportivii câștigă pentru că știu ce înseamnă și știu cât de multă muncă este în spate, cât de multe emoții trăiesc, presiune, tensiune și îi apreciez din tot sufletul și îi felicit încă o dată.

La canotaj mă simțeam puțin relaxată pentru că știam că fetele sunt puternice și au mai câștigat medalii, iar la David acolo a fost acolo pe ultimul metru, ultimul moment, dar a fost o emoție ca și cum aș fi participat și eu la acea cursă”, a spus Simona Halep.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:48

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid! Dan Şucu a acceptat să îi plătească bonusuri uriaşe. Toate detaliile din contract

19:41

EXCLUSIV„Îl cunosc de mic” Rică Răducanu, încântat de revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! De ce crede că nu a reuşit Neil Lennon

19:23

VideoRăzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului: „Asta o să conteze foarte mult!”

18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și