Închide meniul

Olimpiu Moruţan, anunţ de ultimă oră despre viitorul său: „Vreau să fac asta! În fiecare an au fost discuţii!”

Publicat: 20 august 2024, 10:35 / Actualizat: 20 august 2024, 11:58

Reclamă
Olimpiu Moruţan, anunţ de ultimă oră despre viitorul său: „Vreau să fac asta! În fiecare an au fost discuţii!

Olimpiu Moruţan, anunţ de ultimă oră despre viitorul său

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Profimedia

Olimpiu Moruţan a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul său. Moruţan a spus că îşi doreşte să continue să joace în străinătate şi nu ia în calcul să revină în ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a dat detalii şi despre starea sa de sănătate şi a spus că recuperarea decurge bine. Moruţan a fost în tribune la Universitatea Cluj – Sepsi 3-0.

Olimpiu Moruţan, anunţ de ultimă oră despre viitorul său

„Muncesc pentru a fi apt cât de repede posibil, însă mai durează două-trei luni, nu știu exact încă, dar mă simt din ce în ce mai bine. În România clar nu mă întorc în momentul de față. Vreau să-mi continui cariera în străinătate cât mai mult posibil. În fiecare an au fost discuții că o să revin în țară, însă am reușit să-mi mențin parcursul bun în străinătate și îmi doresc să rămân acolo„, a spus Olimpiu Moruțan.

Ioan Becali, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Olimpiu Moruţan

Ioan Becali a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Olimpiu Moruţan. Becali a spus că Moruţan ar putea să fie cumpărat definitiv de Pisa.

Ioan Becali spune că italienii sunt fanii mijlocaşului român şi că îl doresc definitiv la echipă. În prezent, Olimpiu Moruţan este sub contract cu Galatasaray

Reclamă
Reclamă

Din păcate, Moruțan e accidentat și e slăbiciunea lor (n.r. a celor de la Pisa). Nu știu când își revine, s-ar putea să se ducă la Pisa, dacă ei au intenția să se ducă în Serie A cu un contract pe 4 ani, dar cu opțiunea ca jucătorul să aibă același contract de la Galatasaray. El a pierdut când a mers la Pisa, a lăsat de la el ca să joace. Să aibă același contract ca la Galatasaray, să nu scadă în primele șase luni ceva pentru că trebuie să își intre în ritm, până devine sănătos. După care, dacă Pisa merge în Serie A, contractul merge pe următorii 4 ani și se mărește an de an, chiar dacă echipa retrogradează. Asta depinde de cum se recuperează el”, a spus Ioan Becali la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:00

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt: „E viciere de rezultat!”

21:28

LIVE TEXTUTA – Farul Constanţa 0-0. Duel „de foc” între Mircea Rednic şi Gică Hagi, la mijlocul clasamentului Ligii 1

21:26

Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc: „Să fim ca Leverkusen!” Ce a spus despre convocarea la naţională

21:16

Dan Nistor a dezvăluit „problema” lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a ajuns pe primul loc. Mesaj după 2-0 cu Gloria Buzău

21:04

„Va fi o problemă!” Helmut Duckadam, semnal de alarmă pentru FCSB înaintea returului cu LASK Linz

21:01

Gloria Buzău – U Cluj 0-2! Thiam și Nistor au dus „șepcile roșii” pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și