Închide meniul

Ioan Becali, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Olimpiu Moruţan: „E slăbiciunea lor!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2024, 18:33

Reclamă
Ioan Becali, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Olimpiu Moruţan: „E slăbiciunea lor!

Ioan Becali, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Olimpiu Moruţan

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ioan Becali a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Olimpiu Moruţan. Becali a spus că Moruţan ar putea să fie cumpărat definitiv de Pisa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali spune că italienii sunt fanii mijlocaşului român şi că îl doresc definitiv la echipă. În prezent, Olimpiu Moruţan este sub contract cu Galatasaray.

Ioan Becali, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Olimpiu Moruţan

Din păcate, Moruțan e accidentat și e slăbiciunea lor (n.r. a celor de la Pisa). Nu știu când își revine, s-ar putea să se ducă la Pisa, dacă ei au intenția să se ducă în Serie A cu un contract pe 4 ani, dar cu opțiunea ca jucătorul să aibă același contract de la Galatasaray. El a pierdut când a mers la Pisa, a lăsat de la el ca să joace. Să aibă același contract ca la Galatasaray, să nu scadă în primele șase luni ceva pentru că trebuie să își intre în ritm, până devine sănătos. După care, dacă Pisa merge în Serie A, contractul merge pe următorii 4 ani și se mărește an de an, chiar dacă echipa retrogradează. Asta depinde de cum se recuperează el”, a spus Ioan Becali la digisport.ro.

Când va reveni Olimpiu Moruţan pe teren

Victor Becali a făcut un anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan. Impresarul a oferit declaraţii despre situaţia mijlocaşului român, cel care a suferit o accidentare gravă la sfârşitul lunii aprilie. Olimpiu Moruţan a ratat şi prezenţa la EURO 2024, din cauza accidentării suferite. Nicolae Stanciu a purtat tricoul cu numărul său, la turneul final din Germania.

Victor Becali a transmis că Olimpiu Moruţan mai are nevoie de timp pentru a se recupera complet, după accidentarea suferită. Impresarul a dezvăluit că abia în luna noiembrie mijlocaşul ar putea fi din nou apt de joc.

Reclamă
Reclamă 4

Victor Becali a mai transmis că Olimpiu Moruţan a revenit la Galatasaray şi se recuperează la una dintre clinicile campioanei Turciei. Acesta a mai subliniat şi faptul că cel mai probabil, Moruţan nu va mai bifa niciun meci la echipa naţională, în acest an.

„Moruțan se recuperează, este jucătorul lui Galata, se recuperează la o clinica de-a lor. Întâi trebuie să se recupereze. Apt de joc cred că va fi prin noiembrie, sper, dar știți cum e cu recuperarea. A fost o problemă foarte gravă.

Să spunem așa, 1 noiembrie. Moruțan nu cred că va mai juca pentru echipa națională în acest an, cred că e imposibil„, a declarat Victor Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:18

Imane Khelif a învins-o pe Luca Anna Hamori şi şi-a asigurat o medalie olimpică

20:00

Farul Constanța – Poli Iași LIVE TEXT (21:00). Gică Hagi, în căutarea primei victorii din acest sezon. Echipele de start

19:45

Elisabeta Lipă, anunţ despre gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac: „Nu falimentează! Mi-a zis asta!”

19:24

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu: „Sper să aibă noroc! El trebuie să intre în teren și să joace fotbal!”

19:15

Chen Meng şi-a apărat titlul olimpic, după o finală colosală cu Sun Yingsha

18:50

Simone Biles a câştigat medalia de aur la sărituri! Un nou record uriaş pentru gimnasta din SUA

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și