Închide meniul

Marius Şumudică ar fi noul antrenor al Rapidului. Anunţ bombă în Liga 1

Publicat: 20 august 2024, 11:17 / Actualizat: 20 august 2024, 13:07

Reclamă
Marius Şumudică ar fi noul antrenor al Rapidului. Anunţ bombă în Liga 1

Marius Şumudică va fi noul antrenor al Rapidului. Anunţ bombă în Liga 1

Marius Șumudică / Profimedia Images

Marius Şumudică ar fi noul antrenor al Rapidului. Anunţul bombă în fotbalul românesc a fost făcut de jurnalistul Dan Filoti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon va fi dat afară de la Rapid, după ce nu a reuşit să câştige niciun meci în primele 6 etape. Înlocuitorul lui Lennon va fi Marius Şumudică.

Marius Şumudică ar fi noul antrenor al Rapidului

Șucu face șoc la Rapid! Lennon e deja trecut. Va fi era Șumudică! De azi, cel târziu mâine. Și vor urma și două-trei transferuri tari„, a scris jurnalistul Dan Filoti pe reţelele de socializare.

Cât îl costă de fapt pe Dan Șucu despărțirea de Neil Lennon

Iată cât îl costă de fapt pe Dan Șucu despărțirea de Neil Lennon! Acționarul majoritar de la Rapid trebuie să scoată din buzunar o sumă importantă, pentru a-l demite pe antrenorul nord-irlandez, dar și pe staff-ul acestuia.

Dan Șucu s-ar fi hotărât să îl dea afară pe Neil Lennon după egalul cu Dinamo. Tehnicianul a avut parte de un început de sezon dezastruos pe banca giuleștenilor, Rapid fiind singura echipă care nu a obținut nicio victorie în Liga 1.

Reclamă
Reclamă

Inițial au apărut informații conform cărora Lennon are o clauză de reziliere în valoare de 1,5 milioane de euro la Rapid, lucru care l-ar fi făcut pe nord-irlanez un om de „neatins” în Giulești.

Însă, potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Dan Șucu este nevoit să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 250.000 și 350.000 de euro pentru demiterea lui Lennon și a staff-ului adus de nord-irlandez. Suma poate varia, în funcție de câți oameni vor pleca de la Rapid.

Dan Șucu a decis să renunțe la Neil Lennon din cauza rezultatelor slabe înregistrate de antrenor, dar și din cauza controverselor în care a fost implicat.

Reclamă

Totodată, sursa citată anterior anunță faptul că acționatul majoritar de la Rapid s-a enervat atunci când a auzit declarația lui Neil, de la finalul partidei cu Dinamo.

Atunci, tehnicianul din Irlanda de Nord a dat de înțeles că Rapid mai are nevoie de întăriri, pentru a obține rezultate.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și