Închide meniul

Dan Şucu a luat decizia să îl dea afară pe Neil Lennon. Cutremur de proporţii la Rapid, după derby-ul cu Dinamo

Publicat: 20 august 2024, 10:02

Reclamă
Dan Şucu a luat decizia să îl dea afară pe Neil Lennon. Cutremur de proporţii la Rapid, după derby-ul cu Dinamo

Dan Şucu a luat decizia să îl dea afară pe Neil Lennon. Cutremur de proporţii la Rapid, după derby-ul cu Dinamo

Dan Şucu şi Neil Lennon/ Colaj Hepta

Dan Şucu a luat decizia să îl dea afară pe Neil Lennon. Dan Şucu a luat foc din cauza declaraţiilor făcute de antrenor după derby-ul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, Neil Lennon a spus după derby-ul cu Dinamo, scor 1-1, că rezultatele sunt peste valoarea jucătorilor din lot. Rapid este singura echipă din Liga 1 care nu a reuşit să câştige vreun meci.

Dan Şucu a luat decizia să îl dea afară pe Neil Lennon

Conform digisport.ro, Dan Şucu ar fi fost deranjat de declaraţiile date de Neil Lennon la finalul derby-ului cu Dinamo. Şucu şi Angelescu au luat decizia de a-l demite pe Lennon luni seară. Cristi Chivu este favorit să îi ia locul lui Lennon pe banca Rapidului.

Dan Şucu, apărat după startul dezastruos de sezon de la Rapid

Dan Şucu a fost apărat de Nicolae Cristescu, după startul dezastruos de sezon de la Rapid. Fostul patron al giuleştenilor consdieră că actualul acţionar majoritar al echipei nu are nicio vină, pentru rezultatele extrem de modeste din primele şase etape ale Ligii 1.

E incredibil ce se întâmplă, nu am nici măcar o explicație logică! Pentru că jucători sunt, investiții s-au făcut, ba chiar investiții serioase! Sunt fotbaliști de valoare, dar nu înțeleg, nu găsesc o explicație…

Reclamă
Reclamă

Știți care este marea mea părere de rău? În afara faptului că Rapid nu joacă nimic, au trecut șase etape și tu nu ai o victorie… Dar cel mai rău îmi pare de Șucu, pe cuvânt de onoare!

El, săracul, chiar n-are nicio vină. Am trecut și eu prin asta și știu cu ce se mănâncă. E obligația lui, ca investitor, ca patron, să creeze condiții pentru performanță. Iar aceste condiții au fost create!

L-am văzut pe domnul Șucu cât suferă! Pe lângă faptul că a investit o grămadă de bani, el pune suflet, că altfel n-ar fi venit! N-avea el nevoie să facă o afacere la Rapid, are afaceri serioase, nu stătea el în afacerea asta”, a declarat Nicolae Cristescu, conform gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și