Închide meniul

Ianis Hagi, dorit la Rapid! Dan Şucu vrea să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2024, 11:52

Reclamă
Ianis Hagi, dorit la Rapid! Dan Şucu vrea să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Ianis Hagi, dorit la Rapid! Dan Şucu vrea să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi este dorit la Rapid. Dan Şucu vrea să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor şi să îl aducă pe fiul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid poate da o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor. Dan Şucu îl doreşte la echipă pe Ianis Hagi, care este pe picior de plecare de la Rangers.

Ianis Hagi, dorit la Rapid

Conform celor de la fanatik.ro, Ianis Hagi este pe lista de transferuri a lui Dan Şucu. Patronul Rapidului vrea să profite de situaţoa acestuia de la Rangers şi să îl aducă în locul lui Albion Rrahmani.

Ianis Hagi și-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a 2-a a lui Rangers! Scoțienii au făcut anunțul

Ianis Hagi și-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a 2-a a lui Rangers! Anunțul a fost făcut de jurnaliștii din Scoția.

Mai mult decât atât, antrenorul de la Rangers a declarat că echipa îl va vinde pe Ianis Hagi. Totuși, în presa din Scoția a apărut o informație, cel puțin interesantă, legată de viitorul lui Ianis.

Reclamă
Reclamă

Potrivit jurnaliștilor de la Football Scotland, Ianis Hagi își dorește să rămână în continuare la Rangers și să se impună în prima echipă a clubului din Glasgow.

”O potențială plecare este cea a lui Ianis Hagi, care a fost trimis la echipa a doua în ultimele săptămâni. S-a spus că Fiorentina ar fi interesată de serviciile sale, dar nu este cazul încă (n.r.- de o mutare). Jucătorul nu a cerut niciodată să plece de pe Ibrox, vrea să reprezinte clubul în continuare.

Românul a fost lăsat în afara lotului pentru Liga Campionilor și joacă la echipa secundă, unde își face treaba cu profesionalism. Sursele noastre indică faptul că Ianis Hagi n-a cerut niciodată să plece de la Rangers”, au notat scoțienii.

Reclamă

Albion Rrahmani este noul atacant al Spartei Praga! Ce prezentare i-au făcut cehii fostului golgheter al Rapidului

Albion Rrahmani este oficial noul atacant al Spartei Praga. Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost transferat cu 5 milioane de euro de la Rapid şi va fi din nou coechipier cu Ermal Krasniqi.

A câștigat două titluri cu Ballkani și a devenit cel mai bun marcator al campionatului din Kosovo. În prima ligă din România a jucat în 28 de meciuri pentru Rapid București, înscriind 18 goluri și oferind 6 pase decisive. A adunat cinci selecţii la echipa națională a statului Kosovo în sezonul trecut. Acum, Albion Rrahmani devine noul nostru jucător.

A marcat 17 goluri pentru Rapid în ultimul sezon, la care s-au adăugat cinci pase decisive. Albion a avut mai multe oferte în perioada de mercato, dar a acceptat să îmbrace tricoul roşu. Bun venit, Albion! Mult succes alături de noi„, a fost prezentarea pe care i-au făcut-o oficialii lui Sparta Praga pe site-ul oficial.

Tomas Rosicky , directorul Sportiv al Spartei, a avut prima reacţie după oficializarea transferului.

Albion are un mare potenţial pentru a continua să se dezvolte la vârsta sa. Poate fi foarte productiv, după cum o demonstrează statisticile din ultimele două sezoane. Credem că va continua să fie mai bun la noi„, a transmis Rosicky.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și