Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fosta soţie a lui Răzvan Cociş. Tânăra se iubeşte cu un alt fotbalist

Publicat: 20 august 2024, 12:50

Reclamă
Cât de frumoasă este fosta soţie a lui Răzvan Cociş. Tânăra se iubeşte cu un alt fotbalist

Cât de frumoasă este fosta soţie a lui Răzvan Cociş. Tânăra se iubeşte cu un alt fotbalist

Profimedia

Cât de frumoasă este fosta soţie a lui Răzvan Cociş. Tânăra se iubeşte cu un alt fotbalist. Este vorba de Roman Burki, fostul portar al celor de la Borussia Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Sîrbu şi Răzvan Cociş s-au căsătorit în 2011 şi au împreună doi băieţi. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate în perioada âîn care Cociş a jucat în MLS, între 2014 şi 2016. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este fosta soţie a lui Răzvan Cociş

Oana Sîrbu este stabilită în Chicago alături de cei doi băieţi şi lucrează ca agent imobiliar. Aceasta are o relaţie cu Roman Burki, fostul portar al celor de la Borussia Dortmund.  Răzvan Cociş a jucat în cariera sa la U Cluj, Sheriff, Lokomotiv Moscova, Poli Timișoara, Rostov, Al-Nassr sau Hoverla.

Cociș are 51 de selecții și două goluri pentru echipa națională a României, pentru care a jucat ultima dată în noiembrie 2013, în meciul Grecia – România 3-1. Cociş era unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Victor Piţurcă.

Superba Oana a început o relaţie cu Roman Burki după despărţirea de internaţionalul român. Cei doi au aniversat un an de relaţie şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și