Închide meniul
Video

Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului: „Asta o să conteze foarte mult!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2024, 19:23

Reclamă

Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului

Răzvan Raţ, în timpul unui interviu pentru AS.ro

Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului, în noul mandat. Fostul fundaş al giuleştenilor a avut prima reacţie după ce „Şumi” l-a înlocuit pe Neil Lennon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a fost demis de Dan Şucu după ce nu a obţinut nicio victorie în primele şase etape din Liga 1. Nord-irlandezul va primi 400.000 de euro după ce i-a fost „rupt” contractul.

Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului

Dublu campion cu Rapid (1999 şi 2003), Răzvan Raţ este sigur că o victorie cu Poli Iaşi poate fi esenţială pentru Marius Şumudică. Trebuie să obţină de urgenţă un succes, pentru a avea cea mai bună primire din partea fanilor.

Auzisem că o să fie pus Marius Şumudică, vom vedea. Nu îmi dau seama, la momentul acesta, ce se va întâmpla. Nu poate să spună nimeni că Rapid va merge mai bine cu Marius Şumudică sau nu. Eu sper din toată inima să meargă, pentru că Rapid are nevoie de meciuri bune pentru a repara startul ăsta prost.

Vom vedea cum îl va primi tribuna. Doar ce a semnat. Vedem vineri. Cred că o să conteze foarte mult ce se va întâmpla vineri, deşi e prea scurt timpul pentru a-ţi face o părere de valoarea sau de amprenta lui Marius Şumudică.

Reclamă
Reclamă

Dacă era momentul sau nu (n.r. să revină Marius Şumudică) o va demonstra ceea ce va face Rapidul în continuare şi cum va arăta Rapid în continuare. E doar o chestiune de timp şi de rezultate!„, a declarat Răzvan Raţ în exclusivitate pentru AS.ro.

Fostul internaţional român a comentat şi zvonurile că Ianis Hagi ar putea fi înlocuitorul lui Albion Rrahmani în atacul Rapidului.

Nu ştiu dacă va veni Ianis Hagi la Rapid sau nu, e greu de spus, dar eu cred că e un transfer interesant pentru Rapid„, a spus Raţ.

Reclamă

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

Rapid este singura echipă din Liga 1 fără victorie din acest sezon. Formaţia din Giuleşti are cinci remize şi o înfrângere în primele şase etape.

La scurt timp după ce Neil Lennon a părăsit stadionul din Giuleşti, Marius Şumudică şi-a făcut apariţia. Antrenorul de 53 de ani a bătut deja palma cu Dan Şucu şi este noul antrenor al Rapidului.

Gheorghe Răducanu, cunoscut de fanii Rapidului drept Gigi Corsicanu, unul dintre liderii suporterilor din Giuleşti, a oferit o primă reacţie după ce Şumudică a semnat cu Rapid.

Să fie într-un ceas bun, Șumi”, a scris Gigi Corsicanu, pe contul său de Facebook.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

„Nedreptate” Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive

23:19

EXCLUSIV„Ianis Hagi la Rapid?” Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB: „Să aleagă cu inima!”

23:07

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dan Şucu după numirea lui Marius Şumudică la Rapid: „M-ai păcălit! Eşti acelaşi, cu alte haine”

22:39

„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul”. Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

22:33

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

22:26

Lumea tenisului s-a revoltat în cazul Jannik Sinner! Reacţii fără precedent: „Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”

1 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 2 Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului 3 Denis Alibec a recunoscut ce înţelegere are cu Gică Hagi: „Cum am venit, aşa…”. Dezvăluirile făcute după Farul – Hermannstadt 4 „Vreţi să nu mai vorbesc, să îmi închideţi gura?” Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor: „Doare când spui adevărul!” 5 Momente incredibile la conferinţa de presă a lui Gică Hagi. „Regele” s-a schimbat la faţă: „Sunteţi supăraţi că am câştigat?” 6 „Ne vom duce sus” Rivaldinho, reacţie fermă după ce a marcat o „dublă” în Farul – Hermannstadt 3-2! Ce a spus despre Denis Alibec
Citește și