Închide meniul

Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2024, 8:22

Reclamă
Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid

Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă

Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid. Patronul Universităţii Craiova ar putea încasa peste un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan ar fi una dintre ţintele lui Dan Şucu pe finalul perioadei de transferuri. Mihai Rotaru a auzit i i-a stabilit un preţ imens pentru Liga 1.

Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid

Mihai Rotaru ar vrea numai puţin de 1.300.000 de euro pentru atacantul său, scriu cei de la golazo.ro. După ce l-a adus antrenor pe Şumudică, Dan Şucu vrea să dea lovituri uriaşe pe piaţa transferurilor. Pe lângă Andrei Ivan, şi Ianis Hagi ar fi pe lista de cumpărături a lui Şucu.

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid

Ianis a ajuns pe lista de transferuri a lui Dan Şucu. Patronul Rapidului vrea să profite de situaţia acestuia de la Rangers şi să îl aducă în locul lui Albion Rrahmani, care tocmai a fost vândut pe 5 milioane de euro la Sparta Praga.

Posibila mutare este văzută cu ochi buni de selecţionerul României U21, care îl felicită pe acţionarul majoritar al alb-vişiniilor.

Reclamă
Reclamă

(Îl vezi pe Ianis Hagi la Rapid?) Înseamnă că patronul vrea să investească foarte mult în echipă. El vrea să aibă performanță. 100% s-ar potrivi pe stilul Rapidului. Nu știu acum dacă Ianis ar vrea să se întoarcă în România deocamdată”, a declarat Daniel Pancu pentru digisport.ro.

Ianis Hagi a jucat ultima oară în Liga 1 în 2019. A fost vândut atunci de Gică Hagi la Genk pentru 4.7 milioane de euro. În 83 de meciuri din campionatul României, mijlocaşul a marcat 20 de goluri şi a oferit 13 pase decisive.

Rangers a plătit 3.5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Ianis Hagi de la Genk, în 2020.

Reclamă

Ianis Hagi a trăit o umilinţă de proporţii la echipa a doua a lui Rangers

Trimis la echipa secundă de Philippe Clement, Ianis a fost titular în disputa de tristă amintire pentru el. Rangers B a deschis scorul, după care adversarii au înscris din toate poziţiile.

La pauză Blackburn conducea cu 3-1, dar a mai marcat o dată imediat după reluarea jocului. În minutul 58, Ianis Hagi a contribuit la o reuşită a lui Rangers B. I-a pasat perfect lui Findlay Curtis, care a intrat în careu şi a finalizat cu un şut la colţul lung.

Pe final, Blackburn a mai marcat de două ori şi a obţinut o victorie incredibilă, scor 6-2.

Este inacceptabil un astfel de rezultat la acest club. Suntem foarte dezamăgiţi. Totul este o lecţie, iar aceasta a fost una grea. Nu vom accepta faptul că am primit 6 goluri„, a reacţionat antrenorul secund al lui Rangers B, Malky Thomson.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și