Închide meniul

Marius Şumudică, mesaj direct pentru Dan Şucu: „Nu voi aştepta să îmi spună să plec!” Ce le-a transmis fanilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2024, 11:25

Reclamă
Marius Şumudică, mesaj direct pentru Dan Şucu: „Nu voi aştepta să îmi spună să plec! Ce le-a transmis fanilor

Marius Şumudică, mesaj direct pentru Dan Şucu

AntenaSport

Marius Şumudică a avut un mesaj direct pentru Dan Şucu. Noul antrenor al Rapidului a spus că în cazul în care nu îşi va îndeplini obiectivele, va pleca singur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a avut şi un mesaj pentru fanii care au afişat bannere împotriva lui la partida cu Dinamo. A spus că niciodată nu a jignit fanii rapidişti.

Marius Şumudică, mesaj direct pentru Dan Şucu

„Eu am dormit 3 ore azi-noapte, am început munca. Îi mulțumesc domnului Șucu că a acceptat să vin cu staff-ul meu, alături de care lucrez de mai bine de 10 ani. De două nopți nu mai dorm. Mi-am dorit foarte mult și s-a realizat, cu ajutorul lui Dumnzeu și al finanțatorilor.

Îmi cer scuze suporterilor, dragostea pentru Rapid te mai face să greșești. Au fost niște mesaje sustrase din context, din niște declarații date de mine. Eu nu am jignit suporterii rapidiști, suntem o familie. Eu sunt impulsiv doar pe teren, în afară sunt altfel.

Pentru că rezultatele dau identitatea unui antrenor și a unui club. Eu le transmit suporterilor că nu am probleme cu nimeni. Sunt oameni care te plac și oameni care nu te plac. Nu am probleme cu nimeni, cred că vom ridica acolo unde îi e locul.

Reclamă
Reclamă

Eu nu voi aștepta ca domnul Șucu să îmi spună să plec, o să plec eu, dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul. Eu am venit din dragoste și să fac rezultate, iar rezultatele vorbesc. Dacă nu voi reuși, atunci voi ridica mâna și voi pleca”, a spus Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

Aceasta este mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid. Imediat după ce a semnat, antrenorul Rapidului a anunţat că i-a decis viitorul lui Cristi Săpunaru şi e gata să îl readucă pe veteranul alb-vişiniilor în echipa de start. Căpitanul giuleştenilor nu a fost titular în niciun meci din această ediţie de campionat, sub comanda lui Neil Lennon.

Şumudică speră să îl poată titulariza cât mai repede pe fundaşul central, care a acuzat şi anumite probleme medicale. A dezvăluit că i-a propus deja veteranului Rapidului să îi devină secund, în momentul în care se va retrage din activitate.

Reclamă

Este mâna mea dreaptă, i-am şi promis că în viitor va face parte din staff-ul meu. Dacă îşi doreşte să prindă experienţă… după, dacă îşi doreşte să fie antrenor principal, nu am niciun fel de problemă. Aşa s-a întâmplat şi cu cumnatul meu, Bogdan Andone, care a lucrat cu mine 7 ani ca secund. Deci Cristi este spiritul Rapidului, este omul care, indiferent în ce postură se află, îţi dă acea energie pozitivă.

Pentru mine, deocamdata, Cristi Săpunaru este jucătorul Cristi Săpunaru. Trebuie să facă eforturi din toate punctele de vedere ca această echipă să crească, să ajungă acolo unde îi este locul şi lucrul ăsta să îl facă. Să intre cât mai repede, să joace indiferent… că am înţeles că are nişte probleme medicale. Dacă sunt suportabile şi trebuie să facă sacrificii, sunt ferm convins că el o va face. Şi nu neapărat că a venit Şumudică. Probabil a vrut să o facă şi înainte, probabil durerile nu l-au lăsat. Sper să treacă peste aceste probleme şi… toată suflarea rapidistă are nevoie de Săpunaru„, a declarat Marius Şumudică într-un interviu pentru contul oficial de Youtube al clubului.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și