Închide meniul
Foto

Giovanni Becali, dezvăluiri fabuloase despre triunghiul amoros al lui Cristi Borcea cu Valentina şi Alina: „Ţineam cu Valentina”!

Publicat: 21 august 2024, 13:21

Reclamă
Giovanni Becali, dezvăluiri fabuloase despre triunghiul amoros al lui Cristi Borcea cu Valentina şi Alina: „Ţineam cu Valentina”!

Giovanni Becali, dezvăluiri fabuloase despre triunghiul amoros al lui Cristi Borcea cu Valentina şi Alina

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican / Colaj Instagram, Hepta

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri fabuloase despre triunghiul amoros al lui Cristi Borcea cu Valentina şi Alina. Cunoscutul agent de jucători a mărturisit că el şi Victor Becali îi cedau lui Borcea din minutele lor, în timp ce se aflau în detenţie, pentru a putea vorbi cu cele două.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali a spus că el ţinea cu Valentina Pelinel, în timp ce fratele lui, Victor Becali, o susţinea pe Alina Vidican.

Giovanni Becali, dezvăluiri fabuloase despre triunghiul amoros al lui Cristi Borcea cu Valentina şi Alina: „Ţineam cu Valentina”!

Am avut telenovela cu fosta soție și cu Valentina. Nașul Alinei era Gigi (n.r.: Gigi Becali). Cu cine țineam eu, cu Valentina, Victor – cu Alina, îi dădeam din telefoanele noastre, din minutele noastre să vorbească. E un prieten adevărat, pe cuvânt, eu țin la el”, a dezvăluit Gigi Becali pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea se află la cel de al treilea mariaj. A fost căsătorit cu Mihaela, apoi cu Alina Vidican, iar acum e însurat cu Valentina Pelinel. La nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican naş a fost Gigi Becali.

Cristi Borcea s-a căsătorit în 2018 cu Valentina Pelinel. Împreună cu aceasta milionarul român are trei copii, fiul Milan şi fetele gemene Indira şi Rania.

Reclamă
Reclamă

Cadou faraonic făcut de Cristi Borcea pentru toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei: „Tăticu’, gata, i-am liniştit pe toţi!”

Cristi Borcea a făcut un cadou faraonic, pentru toţi cei 9 copii, pe care îi are cu 4 femei. Dumitru Dragomir a dezvăluit ce gest uriaş a făcut milionarul român, pentru copiii lui.

Deşi s-a despărţit de primele două soţii, Cristi Borcea are grijă în continuare de toţi copiii lui. Dumitru Dragomir a dezvăluit că fostul şef de la Dinamo le-a făcut un cadou uriaş copiilor lui.

Concret, Cristi Borcea a cumpărat, pentru fiecare copil în parte, un apartament de lux de peste 1,5 milioane de euro. De asemenea, fostul şef de la Dinamo are grijă şi de educaţia lor, şi toţi cei nouă copii studiază la şcoli cu renume.

Reclamă

„Cât a putut să slăbească, e manechin, de o frumuseţe, vai de mine! Ştii ce m-a impresionat, la masă mi-a zis: ‘Am nouă copii, cu patru femei, tuturor le-am luat câte un apartament de peste 1,5 milioane de euro. Fiecăruia în parte’. E operat, dar acum arată…stă toată ziua în sală, toată ziua la piscină.

Cum îmi zice el mie, ‘Tăticu’, gata, am liniştit pe toată lumea’. Toată lumea e mulţumită, toţi la şcoli străine. Extraordinar! Cine are grijă de copii, e un caracter ales, să nu pierzi copilul din mână”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea timp de aproape 23 de ani, divorţând în 2011. Alături de aceasta, omul de afaceri de 54 de ani are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa şi Angelo.

Din 2011 şi până în 2016, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican, alături de care are doi copii, George Alexandru şi Gloria. În timpul acestui mariaj, omul de afaceri a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu, relaţie din care s-a născut o fetiţă, Andreina Carolyn. Din 2018 Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, cu care este şi în prezent.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și