Închide meniul
Foto

Cadou faraonic făcut de Cristi Borcea pentru toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei: „Tăticu’, gata, i-am liniştit pe toţi!”

Publicat: 19 august 2024, 17:01

Reclamă
Cadou faraonic făcut de Cristi Borcea pentru toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei: „Tăticu’, gata, i-am liniştit pe toţi!”

Cadou faraonic făcut de Cristi Borcea pentru toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel/ Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea a făcut un cadou faraonic, pentru toţi cei 9 copii, pe care îi are cu 4 femei. Dumitru Dragomir a dezvăluit ce gest uriaş a făcut milionarul român, pentru copiii lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea este la al treilea mariaj, fiind căsătorit în prezent cu Valentina Pelinel. Alături de fostul model, milionarul român are trei copii: fiul Milan şi gemenele Indira şi Rania (vezi galeria foto de la finalul articolului cu Cristi Borcea şi Valentina Pelinel).

Cadou faraonic făcut de Cristi Borcea pentru toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei

Deşi s-a despărţit de primele două soţii, Cristi Borcea are grijă în continuare de toţi copiii lui. Dumitru Dragomir a dezvăluit că fostul şef de la Dinamo le-a făcut un cadou uriaş copiilor lui.

Concret, Cristi Borcea a cumpărat, pentru fiecare copil în parte, un apartament de lux de peste 1,5 milioane de euro. De asemenea, fostul şef de la Dinamo are grijă şi de educaţia lor, şi toţi cei nouă copii studiază la şcoli cu renume.

„Cât a putut să slăbească, e manechin, de o frumuseţe, vai de mine! Ştii ce m-a impresionat, la masă mi-a zis: ‘Am nouă copii, cu patru femei, tuturor le-am luat câte un apartament de peste 1,5 milioane de euro. Fiecăruia în parte’. E operat, dar acum arată…stă toată ziua în sală, toată ziua la piscină.

Reclamă
Reclamă

Cum îmi zice el mie, ‘Tăticu’, gata, am liniştit pe toată lumea’. Toată lumea e mulţumită, toţi la şcoli străine. Extraordinar! Cine are grijă de copii, e un caracter ales, să nu pierzi copilul din mână”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea timp de aproape 23 de ani, divorţând în 2011. Alături de aceasta, omul de afaceri de 54 de ani are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa şi Angelo.

Din 2011 şi până în 2016, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican, alături de care are doi copii, George Alexandru şi Gloria. În timpul acestui mariaj, omul de afaceri a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu, relaţie din care s-a născut o fetiţă, Andreina Carolyn.

Reclamă

Din 2018, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel. Împreună cu aceasta, milionarul român are trei copii, fiul Milan şi fetele gemene Indira şi Rania.

Cristi Borcea, alături de toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei

Cristi Borcea (54 de ani) s-a afişat alături de toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei. Fostul patron al lui Dinamo a reuşit să îşi adune întreaga familie într-un singur loc şi a făcut o fotografie rară, care s-a viralizat imediat.

Milionarul român a ieşit la o cină împreună cu moştenitorii imperiului financiar pe care l-a construit în ultimele decenii. Alături de el a fost şi Valentina Pelinel, cea de-a treia soţie a lui.

Imaginea impresionantă a fost postată de Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram. „O mare familie, suntem binecuvântaţi„, a transmis fostul fotomodel.

Sute de oameni au apreciat postarea Valentinei. „Bogăție!„, a fost unul dintre comentariile primite de soţia lui „Leonidas”.

Ne simțim excelent alături de copii în vacanțe, mai ales că avem o familie numeroasă, însă ne plac și vacanțele în care avem parte de intimitate și experiențe doar noi doi. Echilibrul este cheia succesului. Chiar acum suntem în vacanță în Grecia cu Milan, Rania, Indira, Melissa, Alexandru si Gloria. Frații din America petrec 2 luni cu noi în fiecare vară și sunt foarte fericiți împreună.

Cristi este un om de afaceri, timpul lui este dedicat preponderant activității profesionale, dar nu uită să își facă timp atât pentru copii cât și pentru vacanțele noastre în doi. De cele mai multe ori, el planifică vacanțele, dar știe și ce preferințe am și ține cont de ele. Alteori eu mă ocup exclusiv de planning, pentru că am mai mult timp la dispoziție și sunt foarte organizată„, spunea Valentina Pelinel într-un interviu pentru ciao.ro.

Reclamă

Ar trebui să îşi dea demisia Neil Lennon de la Rapid?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

13:54

Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă”

13:35

Preţul biletelor pentru meciurile României cu Kosovo şi Lituania. Anunţul făcut de FRF

13:33

FC Voluntari – Dinamo, în play-off-ul Cupei României! Cu cine joacă U Cluj, Petrolul și FCU Craiova. Rezultatele tragerii

13:16

Gigi Becali a scos un jucător de pe lista UEFA, înainte de LASK Linz – FCSB! Numele pe care nu se va baza patronul campioanei

12:18

Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 4 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 5 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi 6 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice
Citește și