Închide meniul

Răzvan Marin, în echipa etapei din Serie A! Companie selectă pentru internaţionalul român

Bogdan Stănescu Publicat: 21 august 2024, 14:08

Reclamă
Răzvan Marin, în echipa etapei din Serie A! Companie selectă pentru internaţionalul român

Răzvan Marin, în echipa etapei din Serie A! Companie selectă pentru internaţionalul român

Răzvan Marin, în meciul cu AS Roma / Profimedia Images

Răzvan Marin a fost inclus în echipa etapei din Serie A! Internaţionalul român a avut o evoluţie apreciată în meciul Cagliari – AS Roma 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru prestaţia lui din meciul cu Roma, Răzvan Marin a fost notat cu 7. Marin se află într-o companie selectă în echipa etapei din Serie A, alături de Mateo Retegui şi Marcus Thuram.

Răzvan Marin, în echipa etapei din Serie A! Companie selectă pentru internaţionalul român

Iată echipa etapei din Serie A, potrivit tuttomercatoweb.com:

  • Lukasz Skorupski (Bologna, 6.5) – Andrea Cambiasso (Juventus, 7), Lautaro Gianetti (Udinese, 7), Diego Coppola (Hellas Verona, 7) – Cristiano Biraghi (Fiorentina, 7) – Răzvan Marin (Cagliari, 7), Ondej Duda (Hellas Verona, 7.5), Marco Brescianini (Atalanta, 7.5) – Daniel Mosquera (Hellas Verona, 7.5), Mateo Retegui (Atalanta, 8), Marcus Thuram (Inter, 8).

Presa italiană l-a lăudat pe Răzvan Marin imediat după meciul cu AS Roma. „Răzvan Marin -7. Aduce calitate în joc prin dribling, prin alternarea cu Prati. L-a încălzit pe Svilar și a făcut bara să tremure”, a notat publicaţia citată.

Tuttomercatoweb.com a remarcat faptul că Răzvan Marin a fost cel mai periculos jucător al echipei sale în meciul cu AS Roma.

Reclamă
Reclamă

Este de notat startul bun de sezon al lui Răzvan Marin, care, pe lângă bara transversală, a fost cel mai periculos om al echipei sale, asta mulțumită abilității sale de la distanță medie”, au mai scris italienii.

Ce a spus Răzvan Marin, după eliminarea României de la EURO 2024

Răzvan Marin a transmis un mesaj emoţionant pentru fanii români. Golgheterul României de la EURO 2024, cu două goluri marcate, le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul uriaş şi a promis noi realizări ale echipei naţionale.

Răzvan Marin a marcat două goluri pentru România la EURO 2024. Marin a marcat cu Ucraina şi cu Slovacia, cele două meciuri pe care naţionala lui Edi Iordănescu nu le-a pierdut.

Reclamă

“Drumul nostru la EURO 2024 se opreşte aici, însă povestea noastră continuă! Vă mulţumim din inimă pentru susţinerea necondiţionată şi pentru energia pe care ne-aţi oferit-o la fiecare meci. Am luptat cu toată forţa, am dat tot ce am avut mai bun şi am simţit în fiecare moment sprijinul vostru necondiţionat.

Împreună am trăit momente de neuitat şi am demonstrat că suntem o echipă unită, pe teren şi în tribune, ca suntem o familie. Vom continua să muncim din greu şi să învăţăm din fiecare experienţă, pentru a reveni mai puternici.

Mulţumim pentru tot şi rămâneţi alături de noi în această călătorie! Hai ROMANIA!”, a transmis Răzvan Marin pe reţelele de socializare.

 

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:47

Sporting – Porto (sâmbătă, 22:30). Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

16:37

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: „N-ar trebui să o spun”

16:12

Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB: „Dacă nu îl luam pe el, eram calificaţi în Liga Campionilor”

16:10

Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş, la meciul cu LASK Linz! Anunţul lui Gigi Becali: „Avem emoţii!”

15:51

Marian Iancu și-a numit favorita la titlu, din actualul sezon de Liga 1: „Nimeni nu o poate opri!”

15:20

Un fost atacant de la FCSB a semnat în Liga 1! Jucătorul cu 2 titluri de campion a fost prezentat oficial: „Bine ai venit!”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și