Închide meniul

„Pep Guardiola a spus da” Revenire de senzaţie la Manchester City. A renunţat la bani pentru a se întoarce pe Etihad

Alex Masgras Publicat: 21 august 2024, 16:40

Reclamă
„Pep Guardiola a spus da Revenire de senzaţie la Manchester City. A renunţat la bani pentru a se întoarce pe Etihad

Revenire de senzaţie la Manchester City. A renunţat la bani pentru a se întoarce pe Etihad

Ilkay Gundogan ridică trofeul UEFA Champions League câştigat de Manchester City în 2023 / Profimedia

Fabrizio Romano a anunţat o revenire de senzaţie la Manchester City. După numai un sezon petrecut la Barcelona, Ilkay Gundogan va reveni pe Etihad Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germanul nu mai intra în planurile lui Hansi Flick şi şi-a dorit să plece de la Barcelona, chiar dacă mai avea contract pe încă două sezoane cu formaţia catalană.

„Pep Guardiola a spus da” Revenire de senzaţie la Manchester City. Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Potrivit lui Fabrizio Romano, în ultimele 48 de ore au avut loc discuţiile cu Manchester City. Pep Guardiola şi-a dat acordul, iar Gundogan, care a venit de la Manchester City din postura de jucător liber de contract în urmă cu un an, se va întoarce la fel pe Etihad. De asemenea, Gundogan renunţă şi la banii pe care îi mai avea de încasat de la Barcelona până la finalul contractului, potrivit theathletic.com.

Celebrul jurnalist italian precizează că Ilkay Gundogan a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon cu Manchester City, cu opţiunea de prelungire pentru încă un an.

Reclamă
Reclamă

Ilkay Gundogan a ajuns prima oară la Manchester City în vara anului 2016, fiind primul transfer din era Pep Guardiola a ceţătenilor. El a ajuns atunci pe Etihad de la Borussia Dortmund, care a încasat 27 de milioane de euro la vremea respectivă.

Germanul a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Manchester City în toată această perioadă. El a cucerit 14 trofee alături de cetăţeni, printre care trofeul UEFA Champions League din 2023 şi alte 5 titluri în Premier League.

Ilaky Gundogan a fost dorit şi de Al Nassr

Gundogan a fost dorit şi în trecut în Arabia Saudită, dar internaţionalul german a refuzat propunerile de milioane şi a ales să rămână în Europa. De această dată situaţia poate fi diferită.

Reclamă

Ilkay nu a făcut parte din lotul catalanilor în victoria din prima etapă a noului sezon din La Liga de pe terenul celor de la Valencia, scor 2-1.

El a fost retras din echipă cu puţin timp înainte de meci. Totuşi, cu câteva ore înainte de meci, cotidianul catalan Sport a aruncat bomba, anunţând că mijlocaşul şi-a informat conducerea despre intenţia sa de a părăsi clubul înainte de sfârşitul perioadei de transferuri din vară.

„S-a accidentat la arcadă luni (în timpul meciului cu Monaco) şi de aceea a rămas acasă”, a comentat Hansi Flick.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:28

Gigi Becali, luat la ţintă şi de austrieci! Cum a fost descris patronul FCSB-ului înaintea dublei cu LASK: „Are cazier”

10:14

Când se joacă Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – UTA! LPF a anunţat programul etapei a 8-a din Liga 1

9:44

„Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie”

9:15

Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou

8:47

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile turneului de la Cleveland! Gabriela Ruse e în ultimul tur al calificărilor de la US Open

8:32

Marius Şumudică le-a dezvăluit fanilor drama prin care a trecut atunci când a spus „Rapid pentru mine a murit”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 „Rapidistul Şumudică a murit!” Decizia brigăzii ultra după venirea lui Marius Şumudică la Rapid!
Citește și