Închide meniul

Cristiano Ronaldo, aproape să fie coechipier cu un star al Barcelonei! Al Nassr îl poate deturna din drumul spre Manchester City

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2024, 17:07

Reclamă
Cristiano Ronaldo, aproape să fie coechipier cu un star al Barcelonei! Al Nassr îl poate deturna din drumul spre Manchester City

Cristiano Ronaldo, aproape să fie coechipier cu un star al Barcelonei

Cristiano Ronaldo, în tribună la un meci / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo este aproape să fie coechipier cu un star al Barcelonei. Al Nassr poate da o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor, după ce i-a adus pe Sadio Mane, Aymeric Laporte, Otavio, Marcelo Brozovic, Talisca şi Alex Telles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona încearcă prin orice mijloace să facă rost de bani şi l-a propus pe Ilkay Gundogan la Al Nassr. Mijlocaşul cotat la 15 milioane de euro rămâne liber de contract la finalul sezonului, dar îşi grăbeşte plecarea. Le-a cerut şefilor clubului să fie lăsat liber, pentru a se întoarce la Manchester City.

Cristiano Ronaldo, aproape să fie coechipier cu un star al Barcelonei

Potrivit catalanilor de la mundodeportivo.com, şefii clubului de pe Camp Nou nu sunt dispuşi să renunţe gratis la Gundogan şi l-au oferit la Al Nassr. Rămâne de văzut câţi bani vor să plătească şeicii pentru mijlocaşul de 33 de ani.

Gundogan a fost dorit şi în trecut în Arabia Saudită, dar internaţionalul german a refuzat propunerile de milioane şi a ales să rămână în Europa. De această dată situaţia poate fi diferită.

Ilkay nu a făcut parte din lotul catalanilor în victoria din prima etapă a noului sezon din La Liga de pe terenul celor de la Valencia, scor 2-1.

Reclamă
Reclamă

El a fost retras din echipă cu puţin timp înainte de meci. Totuşi, cu câteva ore înainte de meci, cotidianul catalan Sport a aruncat bomba, anunţând că mijlocaşul şi-a informat conducerea despre intenţia sa de a părăsi clubul înainte de sfârşitul perioadei de transferuri din vară.

S-a accidentat la arcadă luni (în timpul meciului cu Monaco) şi de aceea a rămas acasă”, a comentat Hansi Flick.

Gundogan nu este mulţumit cu statutul de rezervă, mai ales după transferul lui Dani Olmo, dar şi prezenţa lui Pedri şi Fermin. Acesta este principalul motiv pentru care nu ia în calcul să mai rămână pe Camp Nou şi ar putea fi tentat de un transfer în Arabia Saudită. Cristiano Ronaldo aşteaptă întăriri înaintea meciurilor din Liga Campionilor Asiei, care se văd, de pe 16 septembrie, în AntenaPLAY.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, gest prin care şi-a distrus coechipierii după un nou trofeu ratat cu Al Nassr

Cristiano Ronaldo a făcut un gest prin care şi-a distrus coechipierii după un nou trofeu ratat cu Al Nassr. Starul portughez în vârstă de 39 de ani a marcat în Supercupa Arabiei Saudite, dar echipa lui a fost învinsă de Al Hilal.

Ronaldo a ajutat-o pe Al Nassr să intre în avantaj la pauză. A marcat cu noroc, din apropiere, după o gafă a apărării adverse.

A urmat o repriză de coşmar pentru CR7. Mitrovic s-a distrat cu defensiva lui Al Nassr. În decurs de 14 minute, sârbul a reuşit o „dublă” şi o pasă decisivă pentru Milinkovic-Savic. Al Hilal a făcut chiar 4-1, după ce a marcat şi Malcom.

A fost momentul în care Cristiano Ronaldo nu a mai rezistat şi a făcut un gest prin care şi-a făcut praf coechipierii. A dat de înţeles că dorm cu toţii pe teren.

Fanii lui Al Hilal au avut „războiul” lor cu fostul atacant al lui Real Madrid. I-au scandat numele lui Lionel Messi.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și