Închide meniul

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

Publicat: 21 august 2024, 23:06

Reclamă
Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea

Adi Popa şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Adi Popa nu s-a mai putut abţine şi acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea. „Motoreta” a arătat cu degetul spre campioana din Liga 1, după meciul Steaua – CSM Reşiţa, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul ofensiv de 36 de ani a avut o reacţie dură. Este sigur că din cauza echipei lui Gigi Becali s-a ajuns ca gazonul de pe stadionul de 100 de milioane de euro să ajungă într-o stare deplorabilă.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea

Adi Popa l-a ironizat şi pe Gigi Becali, cel care a fost nevoit să ofere garanţii pentru a fi primit în Ghencea. Şefii lui CSA Steaua i-au solicitat de fiecare dată o poliţă de asigurare de 700.000 de euro.

Nu e vina noastră că e gazonul așa. Noi am intrat doar la un antrenament și la un singur meci, cu FC Argeș. FCSB cred că a jucat opt sau nouă meciuri, au făcut antrenamente și echipele cu care au jucat ei, că așa e protocolul de la UEFA. Era normal să cedeze gazonul.

Au fost 11 meciuri în 30 de zile. Sunt minciuni ce s-a zis, că a intrat echipa de rugby, minciuni ca să dezinformeze opinia publică și să distragem atenția de la ce se întâmplă cu adevărat. Cu ce călduri au fost și la câte meciuri s-au jucat, era normal să ajungă așa terenul, dar are asigurare, așa că ar trebui să se remedieze, nu? Terenul a fost masă de biliard chiar și când a plouat trei-patru zile.

Reclamă
Reclamă

Băiatul cu 23 din prima repriză a vrut să ne bată pe toți. Băiatul cu 23 de la ei… Din prima repriză, m-a înjurat și pe mine, a zis că ne așteaptă la vestiar și că ne bate. El a venit la lupte, nu la fotbal”, a declarat Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Înn clasamentul din Liga 2, CSM Reşiţa ocupă locul 5, cu cinci puncte, ia Steaua este pe locul 7, tot cu 5 puncte. Lider este Csikszereda Miercurea-Ciuc, cu 9 puncte.

FCSB se mută din Ghencea. Anunţul oficial făcut de Liga Profesionistă de Fotbal

FCSB a luat o decizie de ultimă oră şi a cerut LPF ca meciul du UTA din etapa a 8-a să se dispute pe Stadionul Arcul de Triumf. Liga Profesionistă de fotbal a luat act de cererea campioanei şi a anunţat oficial că partida din etapa a 8-a se va juca pe arena „Arcul de Triumf”.

Reclamă

Partida FCSB – UTA Arad, contând pentru etapa a 8-a a SuperLigii, se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti. Această măsură a fost luată la solicitarea clubului organizator”, a precizat LPF.

Meciul dintre FCSB şi UTA va avea loc în weekendul cu 31 august. Până acum, FCSB a jucat meciurile de pe teren propriu pe stadionul Ghencea.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

20:38 21 aug.

VIDEOCum a fost primit Marius Şumudică de fanii Rapidului! „Şumi” nu a uitat de rivalitatea cu Steaua. Imagini de la antrenament

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și