Închide meniul

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile turneului de la Cleveland! Gabriela Ruse e în ultimul tur al calificărilor de la US Open

Alex Masgras Publicat: 22 august 2024, 8:47

Reclamă
Ana Bogdan s-a calificat în sferturile turneului de la Cleveland! Gabriela Ruse e în ultimul tur al calificărilor de la US Open

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile turneului de la Cleveland! Gabriela Ruse e în ultimul tur al calificărilor de la US Open

Ana Bogdan, în timpul unui meci / Profimedia

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile turneului de la Cleveland. Românca de pe locul 103 WTA s-a impus în optimile de finală în duelul cu Greet Minnen din Belgia (75 WTA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În aceeaşi noapte, tot în Statele Unite, dar în calificările de la US Open, Gabriela Ruse s-a calificat în ultimul tur şi acum se pregăteşte pentru meciul decisiv pentru intrarea pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile turneului de la Cleveland!

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat miercuri în sferturile turneului WTA 250 Tennis in the Land, de la Cleveland, Ohio, notează news.ro.

Ana Bogdan (31 de ani, locul 103 WTA) a învins-o în două ore şi opt minute, pe jucătoarea din Belgia Greet Minnen (27 de ani, locul 75 WTA). Ana s-a impus în două seturi, scor 7-6(3), 6-3.

Joi, în sferturi, Ana Bogdan, care a ajuns la patru victorii consecutive la Cleveland, va juca împotriva rusoaicei Anastasia Potapova (23 de ani, locul 43 WTA).

Reclamă
Reclamă

Gabriela Ruse e în ultimul tur al calificărilor de la US Open

Gabriela Ruse, numărul 123 mondial, a acces în ultimul tur al calificărilor la turneul de grand slam US Open, în timp de Irina Bara, locul 215 WTA, a fost eliminată în turul doi.

Gabriela Ruse, favorită 20 a calificărilor, a învins-o pe chinezoaica Ye-Xin Ma, numărul 223 mondial, scor 6-3, 6-3, după o oră şi 10 minute.

În ultimul tur al calificărilor, ea va evolua cu Alexandra Eala, din Filipine, locul 148 mondial.

Reclamă

Irina Bara a învins-o pe favorita 16, sportiva australiană Arina Rodionova, locul 118 WTA, scor 6-4, 6-4.

Meciul a durat o oră şi 24 de minute.

„Nedreptate” Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive

Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive. Fostul număr 1 WTA a reacţionat în scandalul momentului din tenis.

Italianul a fost depistat pozitiv de două ori primăvara aceasta cu o substanţă interzisă. Chiar liderul ATP a făcut aceste dezvăluiri după ce procesul s-a încheiat. El a reuşit să demonstreze că nu a fost vorba nici de intenţie, nici de neglijenţă. Cu toate acestea, el a rămas fără premiul de 300.000 de dolari de la Indian Wells şi fără cele 400 de puncte ATP obţinute pentru că a ajuns până în semifinale.

Mai mulţi jucători din lumea tenisului au reacţionat deja după verdictul primit de Jannik Sinner. Poate una dintre cele mai aşteptate reacţii a fost cea a Simonei Halep. Ea a fost implicată într-un scandal uriaş de dopaj. Dubla câştigătoare de Grand Slam a postat un mesaj sugestiv pe contul său de Instagram. Darren Cahill este antrenorul lui Jannik Sinner. În trecut el a pregătit-o pe Simona Halep.

Halep a ales să publice un citat al poetului Nicolae Iorga, cu trimitere către cei de la ITIA. „Cine ţi-a făcut o nedreptate, nu rămâne cu o datorie faţă de tine, ci cu o pierdere faţă de el însuşi”, a transmis Halep.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:35

Motivul uluitor pentru care un jucător de la Barcelona poate fi suspendat, chiar dacă nu a jucat în prima etapă

12:12

Andrei Nicolescu a anunţat unde se va juca Dinamo – FCSB! Ce regret are administratorul special al „câinilor”

11:45

Un internaţional elveţian a semnat cu o formaţie din Liga 1! CV impresionant pentru atacantul de 26 de ani

11:25

LASK Linz – FCSB LIVE TEXT (20:00). Campioana României luptă pentru calificarea în Europa League. Echipele probabile

10:57

Jannik Sinner, apărat de un alt jucător care a fost depistat cu clostebol: „Este pentru imbecili”. Săgeţi către Nick Kyrgios

10:28

Gigi Becali, luat la ţintă şi de austrieci! Cum a fost descris patronul FCSB-ului înaintea dublei cu LASK: „Are cazier”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și