Închide meniul

Surpriză de proporţii pentru Mihaela Cambei. Ce s-a întâmplat la Oneşti după medalia de argint cucerită la JO 2024

Antena Sport Publicat: 22 august 2024, 13:33

Reclamă
Surpriză de proporţii pentru Mihaela Cambei. Ce s-a întâmplat la Oneşti după medalia de argint cucerită la JO 2024

Surpriză de proporţii pentru Mihaela Cambei

O surpriză de proporţii pentru Mihaela Cambei a venit la Oneşti, acolo unde toată lumea a fost impresionată de medalia de argint cucerită de halterofila noastră la Jocurile Olimpice 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă 100.000 de euro primiţi de la statul român şi maşina de lux pe care i-a făcut-o cadou Ion Ţiriac, Mihaela mai are parte de un moment special, în Oneşti. A primit un abonament nelimitat pentru orice cafea la un lanţ cunoscut de cofee shop-uri din Oneşti.

Surpriză de proporţii pentru Mihaela Cambei

„Dragă Mihaela, n-am reușit ieri să te felicităm și să-ți urăm bine ai revenit acasă! Vrem să o facem începând de astăzi, în stilul nostru, oferindu-ți în dar, până la următoarea olimpiadă, ori de câte ori vei trece pragul uneia din locațiile BRU, un abonament, fără limită, pentru orice fel de cafea îți place și îți dă suficientă energie să ridici și mai multe kilograme și să te antrenezi pentru o medalie și mai strălucitoare!”, au transmis antreprenorii din Oneşti.

Mihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti

Mihaela Cambei a avut parte de o primire fabuloasă la Oneşti. Oamenii au ieşit pe străzi pentru a o vedea pe vicecampioana olimpică de la Paris.

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uluitoare, la Jocurile Olimpice de la Paris. Halterofila de 21 de ani a reuşit să câştige medalia de argint, la categoria 49 de kg, fiind la un pas de medalia de aur.

Reclamă
Reclamă

Cambei a fost primită ca o adevărată eroină la Oneşti, oraşul său natal. Sportiva a făcut turul oraşului într-o maşină de epocă, cu medalia de argint la gât.

Alături de Mihaela Cambei, în maşină au stat antrenorii săi, Cristina și Gheorghe Maftei, care au ajutat-o pe sportivă să devină vicecampioană olimpică, la prima ei participare la Jocurile Olimpice.

Sute de oameni au ieşit pe străzile din Oneşti pentru a o vedea pe Mihaela Cambei, care după ce a dat turul oraşului, s-a oprit şi a oferit câteva declaraţii, în faţa oamenilor.

Reclamă
Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:33

Noi explicaţii în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner! Boala de care suferă italianul! Agenţia Mondială Anti-Doping face apel

18:17

„Acolo îi este locul!” Reacţia lui Denis Alibec, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! I-a dezvăluit „secretul” lui „Şumi”

17:35

Contractul lui David Popovici expiră în 9 zile: „Cunosc discuţiile despre posibilitatea să meargă afară. Are oferte”

17:24

„Unic în România!” Veste uriaşă pentru Dinamo! Când vor începe lucrările la noul stadion: „Vom vedea şantierul!”

17:06

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 august

16:57

„Penibil!” CSA Steaua, reacţie furibundă după ce Corvinul nu a primit drept de promovare! „Săgeţi” către FRF

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și