Închide meniul

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Nu contează banii!”

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2024, 10:59

Reclamă
Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Nu contează banii!

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu, după LASK Linz - FCSB 1-1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu, după ce FCSB a remizat cu LASK Linz, scor 1-1. Mijlocaşul a fost rezervă în duelul tur din play-off-ul Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Ştefănescu a început ca rezervă duelul tur cu LASK Linz. Mijlocaşul a fost trimis în teren pe finalul partidei, luându-i locul lui Darius Olaru, în minutul 79.

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu, după LASK Linz – FCSB 1-1

Gigi Becali s-a hotărât în privinţa lui Marius Ştefănescu şi a declarat că nu regretă faptul că l-a transferat pe mijlocaş de la Sepsi, în vară. Patronul campioanei a transmis însă că regretă faptul că l-a titularizat pe mijlocaş, în duelul cu Sparta Praga.

De asemenea, Gigi Becali a amintit de greşelile comise de Ştefan Târnovanu şi Joyskim Dawa, în returul cu Sparta Praga.

„După 3-0, Sparta nu a mai contat, la fel cum s-a întâmplat și la ei „acasă”. Până la urmă, nu ne-am calificat. Am jucat slab, însă le-am dat două goluri cadou: unul Târnovanu, unul Dawa. Așa a vrut Dumnezeu să fie, probabil și pentru trufia mea, să mă smerească.

Reclamă
Reclamă

Nu mai vreau să discut despre tur. În a doua repriză, nici nu au mai trecut de centrul terenului, însă îmi e frică că mă aude Dumnezeu iar. Nu regret că l-am luat pe Ștefănescu, nu contează banii. Dacă nu îl aveam, jucam altceva cu Sparta în partea dreapta, atât regret. Florin Tănase e fotbalist, s-a văzut, chiar dacă încă nu are ritm”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat care a fost cel mai bun jucător al meciului LASK Linz – FCSB 1-1

Gigi Becali a anunţat care a fost cel mai bun jucător al meciului LASK Linz – FCSB 1-1. Siyabonga Ngezana, fundaşul de 27 de ani al campioanei, l-a impresionat pe latifundiar, în meciul care o poate duce pe FCSB în grupele Europa League.

„Miculescu e luptător, și-a câștigat locul de titular. Altcineva… nu cred, nici Băluță, nici Ștefănescu. Eu spun aceste lucruri ca să se trezească. «Băi, atinge mingea!».

Reclamă

Dacă tu te ascunzi, eu văd, mă uit la televizor, stai ascuns pe bancă, du-te la primit, dacă ești fotbalist. Dacă ai încredere în tine, du-te să o primești.

Am vrut să dau telefon să îl schimbe, ce mentalitate e aia? Ai 24-25 ani. Ngezana a fost cel mai bun de pe teren aseară, nu văd alt fundaș central mai bun decât el, este de talie europeană, nu poți să treci de el”, a spus Becali.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:41

WTT Champions Macao 2024 (9-15 septembrie). Bernadette Szocs revine în circuit după Jocurile Olimpice

14:30

VIDEOPrimul antrenament din Marele Premiu al Ţărilor de Jos a fost live în AntenaPLAY!

14:23

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Răspunsul oficial al campioanei Greciei

13:51

„Mai bună decât Rapid!” Zeljko Kopic, mesaj ferm înaintea derby-ului dintre Dinamo şi Universitatea Craiova

13:47

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul făcut de CFR Cluj

13:01

„Vrem în Liga Campionilor!” Ce urmează să se întâmple la Dinamo! Anunţ uriaş pentru „câini”: „Să-i îndeplinim visul lui Borcea!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 5 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol” 6 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat
Citește și