Închide meniul

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Răspunsul oficial al campioanei Greciei

Dan Roșu Publicat: 23 august 2024, 14:23

Reclamă
Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Răspunsul oficial al campioanei Greciei

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Jurnalistul rus Ivan Karpov a susţinut că demiterea antrenorului român de la campioana Greciei este iminent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusul a adus şi detalii legate şi de înlocuitorul lui Răzvan Lucescu. Vladan Ivic ar fi cel care ar reveni la echipa pe care a antrenat-o un an şi jumătate, în perioada 2016-2017.

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK

PAOK a lansat un anunţ oficial prin vocea ofiţerului de presă. „Am auzit şi am citit despre asta toată vara. Această ştire poate primi titlul de gafa epică a anului”, a spus oficialul campioanei en-titre.

O astfel de decizie pare greu de luat de către şefii lui PAOK, mai ales că echipa a câştigat titlul în stagiunea precedentă şi se află cu un pas în Europa League, după 4-0 cu Shamrock, în turul play-off-ului.

Reclamă
Reclamă

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre Europa League

PAOK şi Răzvan Lucescu au făcut un pas uriaş spre Europa League. Campioana Greciei a trecut pe teren propriu de Shamrock Rovers, cu un categoric 4-0, în prima manşă a play-off-ului.

Au marcat Cleary ‘45+5 (autogol), Taison ’47, Konstantelias ’67 şi Baba ‘90+4. În minutul 52, de la oaspeţi a fost eliminat Honohan. Mai mult, PAOK a avut un gol anulat la 0-0 şi a ratat şi un penalty, în prelungiri, înainte de reuşita lui Baba.

„Sunt mulţumit, am văzut lucruri bune de la echipă, în general. Mişcarea fără minge a fost excelentă. Nu ne relaxăm, ştim cum sunt aceste meciuri de acasă şi trebuie să rămânem concentraţi şi pentru manşa retur”, a spus Lucescu, după meci.

Reclamă

Pentru Răzvan Lucescu şi PAOK, urmează meciul cu Panetolikos, ce va avea loc duminică, de la ora 20:30, în exclusivitate în AntenaPLAY.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:07

„S-a greşit managerial” Un fost jucător al lui Gigi Becali a criticat conducerea FCSB-ului după egalul cu LASK Linz!

18:03

„Au o babă de 80 de ani acolo!” Gigi Becali a dezvăluit cum s-a încercat să fie escrocat în transferul lui Coman: „Cu şacoşa!”

17:45

VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY

17:42

FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă

17:41

Lewis Hamilton vrea ca Rwanda să găzduiască un Mare Premiu de Formula 1: „Magnific loc! E sută la sută cel mai bun moment!”

17:06

Cătălin Chirilă s-a calificat în finala de canoe simplu la 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 5 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol” 6 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat
Citește și