Închide meniul

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

Antena Sport Publicat: 22 august 2024, 23:04

Reclamă
PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

PAOK şi Răzvan Lucescu au făcut un pas uriaş spre grupele Europa League. Campioana Greciei a trecut pe teren propriu de Shamrock Rovers, cu un categoric 4-0, în prima manşă a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au marcat Cleary ‘45+5 (autogol), Taison ’47, Konstantelias ’67 şi Baba ‘90+4. În minutul 52, de la oaspeţi a fost eliminat Honohan. Mai mult, PAOK a avut un gol anulat la 0-0 şi a ratat şi un penalty, în prelungiri, înainte de reuşita lui Baba.

„Sunt mulţumit, am văzut lucruri bune de la echipă, în general. Mişcarea fără minge a fost excelentă. Nu ne relaxăm, ştim cum sunt aceste meciuri de acasă şi trebuie să rămânem concentraţi şi pentru manşa retur”, a spus Lucescu, după meci.

Pentru Răzvan Lucescu şi PAOK, urmează meciul cu Panetolikos, ce va avea loc duminică, de la ora 20:30, în exclusivitate în AntenaPLAY.

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League

Astfel, înainte de duelul retur ce va avea loc în 29 august, de la ora 22.00, la Dublin, campioana Greciei se poate considera ca şi calificată în faza grupelor, acolo unde speră să ajungă şi FCSB, după egalul din Austria, 1-1 cu Lask Linz.

Reclamă
Reclamă

Ambele echipe au fost eliminate în turul 3 preliminar al UEFA Champions League, de Malmo FF, respectiv Sparta Praga, şi continuă drumul spre grupele celei de-a doua competiţii europene.

Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK

PAOK a dat o lovitură uriașă la puțin timp după debutul în noul sezon de SuperLiga Greciei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu l-a vândut pe Konstantinos Koulierakis în Bundesliga, la Wolfsburg, în schimbul a 11,75 milioane de euro. Suma este una, cu adevărat, uriașă, pentru campioana Greciei.

Echipa din Germania a anunțat deja transferul grecului, prin intermediul site-ului oficial: „VfL Wolfsburg aconfirmat a șasea semnătură din această vară, fundașul central în vârstă de 20 de ani, Konstantinos Koulierakis, de la PAOK Salonic, din Grecia.

Reclamă

Ca parte a contractului, s-a convenit ca transferul să fie finalizat după play-off-ul Europa League, unde PAOK se confruntă cu echipa irlandeză Shamrock Rovers pe 22 și 29 august”, au notat oficialii clubului.

Pe lângă suma de transfer, PAOK și-a păstrat și un procent dintr-un viitor transfer al jucătorului.

În vârstă de 20 de ani, Konstantinos Koulierakis este un produs al academiei lui PAOK. Acesta este cotat, în momentul de față, la suma de 8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

22:59

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului: „Parcă a uitat fotbalul”! Schimbarea pe care a anunţat-o în primul 11!

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și