Închide meniul

Daniel Bîrligea, dorit în Serie A! Neluţu Varga, aproape de o nouă lovitură financiară importantă!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 august 2024, 20:48

Reclamă
Daniel Bîrligea, dorit în Serie A! Neluţu Varga, aproape de o nouă lovitură financiară importantă!

Daniel Bîrligea, dorit în Serie A! Neluţu Varga, aproape de o nouă lovitură financiară importantă!

Daniel Bîrligea se bucură după un gol / Profimedia Images

Daniel Bîrligea e dorit în Serie A, anunţă presa italiană! Site-ul tuttomercatoweb.com scrie că nou-promovata Como ar putea să îl transfere pe Bîrligea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Bîrligea la Como s-ar putea încheia în ultima săptămână din mercato. Como, echipă antrenată de Cesc Fabregas, a pierdut cu Juventus, scor 3-0 pentru „Bătrâna Doamnă”, în prima etapă a noului sezon de Serie A.

Daniel Bîrligea, dorit în Serie A! Neluţu Varga, aproape de o nouă lovitură financiară importantă!

Fabregas a jucat într-o formulă 4-4-2, cu Andrea Belotti şi Patrick Cutrone, fostul jucător al lui AC Milan, în atac. Nou-promovata s-ar putea întări în atac cu transferul lui Bîrligea.

După Sergi Roberto (ex-Barcelona) și Nico Paz (ex-Real Madrid), pentru care anunțul oficial ar trebui să vină chiar în următoarele ore, cei de la Como și-au mai trecut un nume în agendă pentru compartimentul de atac.

Daniel Bîrligea este o idee de transfer care s-ar putea transforma în altă mutare neașteptată, clubul lombard fiind gata să lanseze un asalt decisiv în ultimele zile ale mercato estival. Bîrligea a început deja sezonul cu echipa lui Dan Petrescu și a făcut-o în cel mai bun mod, influențând șase goluri în toate competițiile”, scriu cei de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Reclamă

Daniel Bîrligea este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.6 milioane de euro. El a fost cumpărat de CFR Cluj în vara lui 2022, de la Teramo, pentru numai 100.000 de euro.

CFR Cluj a reuşit mai multe lovituri financiare importante în această vară. Ardelenii l-au vândut pe Philip Otele în Emirate pentru 3.5 milioane de euro, pe Karlo Muhar în Arabia Saudită pentru 1.5 milioane de euro şi pe Răzvan Sava la Udinese, pentru 2.5 milioane de euro.

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns. Antrenorul celor de la CFR Cluj este nemulţumit că formaţia din Gruia vinde jucători în plină campanie europeană.

Reclamă

CFR Cluj joacă în play-off-ul Conference League împotriva ciprioţilor de la Pafos, iar Dan Petrescu este de părere că vânzarea de jucători ar fi trebuit să înceapă după ce formaţia din Gruia îşi asigură prezenţa în faza grupelor. În tur, CFR Cluj a învins-o pe Pafos cu 1-0.

Neluţu Varga, patronul echipei, a declarat că îl înţelege pe Dan Petrescu, dar îi atrage atenţia că echipa are nevoie de fonduri pentru a fi la cel mai înalt nivel.

O sursă de venit este reprezentată de vânzarea jucătorilor, dar Varga i-a promis lui Dan Petrescu faptul că CFR Cluj va aduce jucători cel puţin la fel de buni ca cei care au părăsit recent echipa:

„Îmi e drag. Îl înțeleg perfect, pentru că și eu vreau performanță și bani mulți. Dar trebuie să înțeleagă că un club funcționează și din vânzarea de jucători. Altfel, nu poți să plătești mereu salarii mari și să creezi condiții.

Am adus și vom aduce jucători cel puțin de același nivel cu cei care pleacă. Valoarea echipei nu scade, dar încasările cresc.

Avem oferte pentru 17 jucători. Suntem un club care știm să facem și bani și performanță. Obiectivul s-a schimbat. În trecut era vorba doar de performanță, performanță, performanță. Acum ne dorim performanță, bani, performanță”, a declarat Neluţu Varga, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debut cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

23:31

FotoGestul făcut de Marius Şumudică, imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iaşi. Săpunaru s-a accidentat

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu 5 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și