Închide meniul

Cum l-a numit presa italiană pe Dennis Man înainte de Parma – Milan! Golul românului cu Fiorentina nu a fost trecut cu vederea

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2024, 8:57

Reclamă
Cum l-a numit presa italiană pe Dennis Man înainte de Parma – Milan! Golul românului cu Fiorentina nu a fost trecut cu vederea

Cum l-a numit presa italiană pe Dennis Man înainte de Parma - Milan!

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, în Parma - Fiorentina / Profimedia Images

Iată cum l-a numit presa italiană pe Dennis Man înainte de Parma – Milan. Reputata publicaţie sportivă Gazzetta dello Sport l-a aşezat pe internaţionalul român lângă starul portughez Rafael Leao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazzetta dello Sport i-a numit pe Dennis Man şi Rafael Leao „vedetele meciului” Parma – Milan, care se va juca astăzi, de la ora 19:30.

Cum l-a numit presa italiană pe Dennis Man înainte de Parma – Milan! Golul românului cu Fiorentina nu a fost trecut cu vederea

”Parma-Milan. Ce debut a avut Man. Urmează confirmarea?”, a titrat Gazzetta dello Sport.

”Vedetele celor două echipe vor asigura spectacolul. Șansele ca Rafael Leao să marcheze primul gol al sezonului sunt în jur de 36%, în timp ce în cazul lui Dennis Man, care a marcat deja în meciul cu Fiorentina, scad la 26%”, a scris publicaţia italiană.

Dennis Man a deschis scorul, în minutul 22, al partidei Parma – Fiorentina 1-1. Biraghi a egalat pentru formaţia viola în minutul 75. Fiorentina a terminat meciul cu Parma în 10 oameni, după ce Pongracic a fost eliminat în minutul 83.

Reclamă
Reclamă

De partea cealaltă, AC Milan a avut o revenire de senzaţie după 0-2 cu Torino. Rossonerii au reuşit să obţină un egal, după ce Alvaro Morata şi Noah Okafor au marcat în minutele 89, respectiv 90+5.

Dennis Man, cu gândul la duelul „de foc” cu AC Milan! Reacţie fermă după golul marcat în Parma – Fiorentina

Dennis Man e cu gândul la duelul „de foc” cu AC Milan, după golul de senzaţie marcat împotriva celor de la Fiorentina. Internaţionalul român a lăudat evoluţia celor de la Parma, din prima etapă a sezonului.

Dennis Man a marcat o „bijuterie” de gol în runda inaugurală din Serie A. Parma a remizat pe teren propriu în confruntarea cu Fiorentina.

Reclamă

Dennis Man a tras concluziile, după ce Parma a fost aproape de o victorie uriaşă, în prima etapă a sezonului. Nou-promovata din Serie A a condus-o pe Fiorentina, însă trupa din Florenţa a reuşit să egaleze în minutul 75.

Internaţionalul român a declarat că echipa sa a prestat un joc foarte bun, fiind convins că Parma va face o figură frumoasă în acest sezon de Serie A. Acesta a transmis că se gândeşte la duelul cu AC Milan, din runda viitoare, pentru care coechipierii săi trebuie să se pregătească mai bine.

„Cred că am făcut un meci mare, cu ocazii mari. Fotbalul este așa, dacă nu marchezi primești goluri. Trebuie să mergem înainte și să muncim, dar ne putem spune cuvântul în Serie A. Toată echipa a jucat bine, am muncit bine și ne gândim la Milan, trebuie să ne pregătim”, a declarat Dennis Man, conform parmalive.com.

Antrenorul Parmei, categoric după remiza cu Fiorentina! Motivul pentru care i-a schimbat pe Man şi Mihăilă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost şi în primul meci al sezonului din Serie A printre cei mai importanţi jucători de la Parma. La finalul meciului, antrenorul Fabio Pecchia a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi jucători români.

Man şi Mihăilă au fost schimbaţi în minutul 65 al meciului, dar antrenorul celor de la Parma a lămurit situaţia celor doi şi a declarat la finalul partidei că a fost vorba doar de oboseală.

Este evident că au calitate, ştiu cum să joace rapid şi să atace spaţiile. Când toată echipa funcţionează au mai multă libertate mulţumită fundaşilor şi mijlocaşilor. Uneori ajungem să atacăm cu patru atacanţi. Vrem să jucăm şi să câştigăm astfel.

Cei care au ieşit de pe teren nu au avut probleme. Ştiam că unii dintre ei nu pot juca tot meciul. Bonny a avut câteva probleme săptămâna aceasta. Man şi Mihăilă au depus un efort mare. Doar oboseală, fără probleme”, a declarat Fabio Pecchia, potrivit parmalive.com.

 

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:28

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Verdictul specialiștilor

21:24

Parma – AC Milan 2-1! Dennis Man și Cancellieri i-au adus victoria lui Pecchia! Mihăilă, ratări uriașe

21:22

Sepsi – Unirea Slobozia 0-1! Nou-promovata lui Adi Mihalcea a dat lovitura pe terenul covăsnenilor

21:20

LIVE VIDEOAEK – Lamia 0-0 e ACUM în AntenaPLAY. Victorii în prima etapă pentru ambele echipe

21:10

Dinamo – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 22:00! Derby „de foc”! Oltenii, neînvinși! Echipele de start

21:05

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani: „E cea mai grea situație de când sunt la CFR! Ei sunt fresh”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Se anunţă show total pe Dragao. Benfica – Estrela e de la 22:30 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 5 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 6 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată
Citește și