Închide meniul

Ce a făcut Marius Șumudică, imediat după Poli Iași – Rapid 1-2! Fanii giuleșteni l-au luat cu asalt

Viviana Moraru Publicat: 24 august 2024, 9:47

Reclamă
Ce a făcut Marius Șumudică, imediat după Poli Iași – Rapid 1-2! Fanii giuleșteni l-au luat cu asalt

Ce a făcut Marius Șumudică, imediat după meciul cu Poli Iași

Marius Șumudică, la finalul meciului cu Poli Iași/ Hepta

A fost dezvăluit ce a făcut Marius Șumudică, imediat după meciul dintre Rapid și Poli Iași. Antrenorul giuleștenilor nu a mai repetat gesturile făcute la primul antrenament cu echipa, după ce a semnat contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a „spart gheața” și Rapid a obținut prima victorie a sezonului. Giuleștenii au învins-o la limită pe Poli Iași, scor 2-1.

Ce a făcut Marius Șumudică, imediat după meciul Poli Iași – Rapid 1-2

Giuleștenii s-au descătușat, după primul succes din acest sezon, și au sărbătorit victoria alături de fanii prezenți pe arena din Copou.

Jucătorii au cântat alături de suporteri, avându-l alături și pe Cristi Săpunaru. Căpitanul giuleștenilor a revenit în echipa de start, însă a ieșit accidentat din meciul cu Poli Iași,

Lângă jucători a venit și Marius Șumudică, pentru a sărbători în fața fanilor, notează gsp.ro. „Șumi” a preferat însă să stea mai retras și i-a lăsat pe elevii săi să ia prim planul în fața suporterilor.

Reclamă
Reclamă

Fanii i-au strigat numele, iar Marius Șumudică a început să aplaude, la fel cum a făcut și când fanii au scandat pentru Cristi Săpunaru. În momentul în care suporterii l-au îndemnat să înjure marea rivală, „Șumi” s-a abținut însă și a dus mâna la inimă, în semn de iubire față de suporteri.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid

Chiar dacă a câştigat la debutul la Rapid, Marius Şumudică a fost şi nemulţumit din cauza ratărilor jucătorilor săi. Rapid a obţinut prima victorie a sezonului. Paşcanu şi Rareş Pop au marcat golurile victoriei.

Un teren greu, stadionul plin. Mulţumesc jucătorilor, este foarte important. Veneau după multe semieşecuri şi eşecuri. Nu puteam decât să lucrez la mentalul lor. Sunt şi bucuros şi supărat, că nu se poate să închidem meciul la ocaziile pe care le-am avut. Dar le mulţumesc jucătorilor, suporterilor şi ţin să îi mulţumesc şi fostului antrenor care, chiar dacă nu a reuşit să obţină rezultatele dorite, pentru că eu ştiu să fii antrenor străin într-o altă ţară.

Reclamă

Și țin să mulțumesc și fostului antrenor, este un om care a fost primit cu o oarecare ostilitate. Nu e ușor să antrenezi într-o țară străină. Și nu o spun cu ironie sau nu o spun cu ironie.

Şi în continuare am avut blocaj mental, la 1-0 am făcut pasul înapoi. Nu se poate să ai 3-4 ocazii la 2-0 şi să nu omorâm meciul. A jucat inima, cu injecții. Nu a mai putut, să vedem cum îl putem recupera. Eu îi iubesc pe toți, suntem o armată, eu sunt căpitanul și răspund, dar sunt la inima mea toți. O să le vină rândul tuturor. Asta înseamnă sacrificiu, dar nu îl iubesc doar pe Săpunaru, îi iubesc pe toți. Cuvintele sunt de prisos, nu mi le găsesc. Am venit acasă și am reușit să câștig. Să creadă că pot mai mult, încă sunt departe de ceea ce putem face. „, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:58

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

19:55

LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Benfica – Estrela e de la 22:30

19:46

Dennis Man, debut fabulos în Serie A! A marcat magnific cu Milan și a ajuns la două goluri în două meciuri!

19:33

LIVE SCOREParma – AC Milan 1-0. Dennis Man a dat lovitura încă din minutul 2! Românul face spectacol în Serie A

19:29

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat! Ce legătură are cu FCSB

19:18

Alexandru Cicâldău semnează cu Westerlo! Anunțul făcut în presa din Turcia: „Echipa e gata să plătească!”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și