Închide meniul

„Nu sunt miliardarul numărul 1 din România!” Gică Hagi, un nou discurs manifest: „M-am născut să câştig, nu să exist!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 august 2024, 16:20

Reclamă
„Nu sunt miliardarul numărul 1 din România! Gică Hagi, un nou discurs manifest: „M-am născut să câştig, nu să exist!

Gică Hagi a avut un nou discurs manifest despre situaţia de la Farul. Gică Hagi a făcut din nou apel la posibili investitori care să vină la echipă.

Gică Hagi, în timpul conferinţei de presă / AS.ro

Gică Hagi a avut un nou discurs manifest despre situaţia de la Farul. Gică Hagi a făcut din nou apel la posibili investitori care să vină la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a mai spus că nu mai vrea să fie acţionarul majoritar şi vrea să deţină doar 10 la sută din acţiuni. Mai mult, Hagi a cerut să se urgenteze construirea unui stadion nou în Constanţa.

Gică Hagi, un nou discurs manifest

„(N.r. Despre stadion) Cel mai bine îl întrebați pe Gică Popescu! E președintele de la Farul, știe cel mai bine ce s-a discutat. Ori să dea un comunicat…din ce știu eu, 100% se va face, din septembrie încep lucrările. E chestiune de ultime detalii. Primul stadion va fi cel de la Constanța, noi vom primi aprobarea primară, am depus primii. Dar întrebați-l pe el, am încredere totală că se va face. Sper cât mai repede, d-asta am și demolat stadionul. Trebuia să începem acum un an. Sper să vină lucrurile, orice oraș mare are nevoie de un stadion nou. Asta aduce oameni la stadion, aduce bani.

(N.r. Despre cedarea acțiunilor) Trebuie să vină oameni cu bani, eu acționar la Farul voi rămâne, cu 10 procente. Dar nu mai vreau să fiu acționarul majoritar, nu sunt miliardarul număr 1 din România. Să ții un club de fotbal, la pretențiile pe care le vrea Hagi, e greu! Hagi s-a născut să câștige, nu să existe. Cât sunt eu, trebuie să se gândească toți la asta, e Hagi pe bancă, câștigăm tot! Cu salarii mici, așa de ușor se trece peste tot. Minunea nu există, ea vine dacă știi să lucrezi. Minunea care s-a întâmplat la Farul…din când în când”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Răspunsul dat imediat de Gică Hagi, după ce fiul lui a apărut pe lista Rapidului

Gică Hagi a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă Ianis Hagi are oferte din Liga 1. „Regele” a transmis un mesaj ferm despre situația fiului său. Ianis Hagi a ajuns la echipa a doua de la Rangers, după revenirea din împrumutul la Alaves. La conferința de prezentare a lui Marius Șumudică la Rapid, Dan Șucu a confirmat interesul pentru internaționalul român.

Reclamă
Reclamă

Gică Hagi a fost întrebat, la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA, despre situația lui Ianis Hagi. „Regele” nu a vrut să ofere declarații și atunci când a fost chestionat cu privire la ofertele internaționalului român din Liga 1, a răspuns clar: „Altă întrebare!”

(N.r. Despre Ianis Hagi) Nu vorbesc de restul, vorbim de noi. Mergeți să-l întrebați pe el, am clubul meu, echipa mea, nu vreau să vorbesc, chiar dacă se vorbește de băiatul meu. (N.r. Dar are oferte din țară) Altă întrebare”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Totodată, Gică Hagi a prefațat și duelul cu UTA. Acesta speră ca echipa sa să se întoarcă cu cele trei puncte, din deplasarea de la Arad.

Reclamă

„E un adversar stabil, staff-ul e de o perioadă acolo. E o echipă talentată, știe fotbal. E periculoasă la faze fixe, joacă bine mai ales acasă. Întrei noi și ei, au fost mereu meciuri echilibrate. Ne așteptăm la un meci dificil, dar mergem cu ideea de a ne întoarce la Constanța cu un rezultat pozitiv. Sperăm să facem un meci mare.

A fost un început greu, trebuie să muncim în continuare la antrenamente. Dar ne interesează victoria, să ne impunem ritmul. Nu ne interesează clasamentul, doar punctele”, a mai spus Gică Hagi.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Parma – AC Milan 2-1! Dennis Man și Cancellieri i-au adus victoria lui Pecchia! Mihăilă, ratări uriașe

21:22

Sepsi – Unirea Slobozia 0-1! Nou-promovata lui Adi Mihalcea a dat lovitura pe terenul covăsnenilor

21:10

Dinamo – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 22:00! Derby „de foc”! Oltenii, neînvinși! Echipele de start

21:05

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani: „E cea mai grea situație de când sunt la CFR! Ei sunt fresh”

20:36

Dennis Man, fază de „tiki-taka” în Parma – AC Milan! Valentin Mihăilă, o bară și o altă ratare monumentală

20:14

LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Se anunţă show total pe Dragao. Benfica – Estrela e de la 22:30

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și