Închide meniul
Foto

Dieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump”

Publicat: 24 august 2024, 18:17

Reclamă
Dieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump”

Dieta minune a lui Mihai Stoica. "Fratele mai mic" al lui Gigi Becali cheltuie o avere

Instagram Mihai Stoica

Dieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali a dezvăluit că el cheltuie o avere pentru a mânca sănătos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 59 de ani, Mihai Stoica are o condiţie fizică de invidiat. Oficialul de la FCSB a spus că şi-a schimbat de câţiva ani stilul de alimentaţie. Totuşi, Mihai Stoica a spus că face sacrificii financiare mari pentru a mânca sănătos. Mihai Stoica este considerat de Gigi Becali un „frate mai mic” pentru devotamentul său.

Dieta minune a lui Mihai Stoica

De aproape cinci ani de zile mi-am schimbat radical stilul de viață și mă simt mult mai bine. Înseamnă că în fiecare zi nu mănânc 18-20 de ore. Fac sport în intervalul ăsta. Câteodată, mănânc o dată în zi. N-am pus bani la CEC. E un foarte mare efort financiar să mănânci sănătos. Foarte mare! E mult mai scump, e înfiorător…Am exclus prăjelile, am exclus mezelurile, pâinea. În ultimii ani n-am mâncat de trei ori pizza! Poate câte o felie…Am o energie extraordinară! Fac 60 de ani și sunt mult mai bine cardio decât unii care au 30 și ceva, 40 și ceva. Se vede!„, a spus Mihai Stoica pentru gsp.ro.

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, a făcut dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB. Aceasta a spus că nu şi-a mai văzut tatăl de ani de zile atâta de fericit şi a spus că FCSB este ca o altă familie pentru ea.

Pasionată de sport şi de nutritie, fiica lui Mihai Stoica de la FCSB, Teodora a devenit şi o persoană foarte credincioasă. Pentru ea, şi masa de Paşte va fi una sănătoasă, cu salata la putere. Teodora este nutriţionist acreditat.

Reclamă
Reclamă

„Mâncaţi echilibrat şi plimbaţi-vă după fiecare masă, dacă se poate„, e sfatul Teodorei Stoica. Adepta unui stil de viaţă sănătos, Teodora Stoica poate să ofere oricând lecţii de nutriţie.

„Avocado este o sursă bună de grăsimi sănătoase, eu mai folosesc nuci Brazilia, nuci Macadania şi nuci Pekan ca grăsimi. Ouăle de ţară sunt o sursă bună de proteină. Întotdeauna am grijă să am mai multe tipuri de salată în frigider. Salata asta este gata în 2 minute şi ţi-ai asigurat fibrele„, a spus teodora Stoica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

Dinamo – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 22:00! Derby „de foc”! Oltenii, neînvinși! Echipele de start

21:08

LIVE SCOREParma – AC Milan 2-1. Meci „de foc” în Italia! A înscris și Cancellieri. Man a dat lovitura încă din minutul 2!

21:05

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani: „E cea mai grea situație de când sunt la CFR! Ei sunt fresh”

20:36

Dennis Man, fază de „tiki-taka” în Parma – AC Milan! Valentin Mihăilă, o bară și o altă ratare monumentală

20:14

LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Se anunţă show total pe Dragao. Benfica – Estrela e de la 22:30

19:58

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 4 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și