Închide meniul
Video

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV

Publicat: 2 mai 2024, 20:16

Reclamă

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB

Captură AntenaSport

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, a făcut dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB. Aceasta a spus că nu şi-a mai văzut tatăl de ani de zile atâta de fericit şi a spus că FCSB este ca o altă familie pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pasionată de sport şi de nutritie, fiica lui Mihai Stoica de la FCSB, Teodora a devenit şi o persoană foarte credincioasă. Pentru ea, şi masa de Paşte va fi una sănătoasă, cu salata la putere. Teodora este nutriţionist acreditat.

„Mâncaţi echilibrat şi plimbaţi-vă după fiecare masă, dacă se poate„, e sfatul Teodorei Stoica. Adepta unui stil de viaţă sănătos, Teodora Stoica poate să ofere oricând lecţii de nutriţie.

„Avocado este o sursă bună de grăsimi sănătoase, eu mai folosesc nuci Brazilia, nuci Macadania şi nuci Pekan ca grăsimi. Ouăle de ţară sunt o sursă bună de proteină. Întotdeauna am grijă să am mai multe tipuri de salată în frigider. Salata asta este gata în 2 minute şi ţi-ai asigurat fibrele„, a spus teodora Stoica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB

Teodora Stoica a spus şi ce preferă la masa de Paşte. „În primul rând, şi mie mi-e greu. Şi mie îmi place cozonacul. Putem să începem, la masa de Paşte, cu ciocnirea ouălelor pentru că e proteină. Aleg salatele, peştele sălbatic, vita„, a mai spus Teodora Stoica.

Reclamă

Teodora Stoica e îndrăgostită de sport! Pe 11 mai, ea va alerga 10 kilometri la Bucharest Half Marathon, al cărui ambasador este. Cursele extreme nu sunt şi pentru tatăl ei, Mihai Stoica.

El preferă tenisul de picior şi, în plus, îl doare spatele că altfel ar veni cu mine pentru că viaţa lui e compatiţia„, a mai spus Teodora Stoica. Familia a ajutat-o sa învingă o boală teribilă.

Dacă eşti la pământ, n-o să te ridici nici cu tratament, nici cu nimic. Trebuie să încerci să te menţii acolo sus puternic„, a mai spus Teodora Stoica. Şi dragostea pentru animale a mostenit-o de la tatăl ei. Teodora a trait alaturi de tatăl ei bucuria titlului castigat de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-am văzut atât de fericit cum a fost când a luat titlul de foarte mulţi ani. FCSB pentru mine e o altă familie. Echipa poate ajunge în grupele Ligii Campionilor„, a mai spus Teodora Stoica.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și