Închide meniul

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat! Ce legătură are cu FCSB

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2024, 19:29

Reclamă
Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat! Ce legătură are cu FCSB

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi - Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat!

Laszlo Dioszegi, la un meci al lui Sepsi / Profimedia Images

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat! Patronul echipei din Covasna a uimit pe toată lumea, cu articolul vestimentar ales pentru această partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Sepsi și Unirea Slobozia contează pentru etapa cu numărul 7 a sezonului de Liga 1. La stadionul din Covasna, Dioszegi a ales să poarte un tricou personalizat, care are și o legătură cu FCSB!

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat!

Concret, Laszlo Dioszegi a fost văzut cu un tricou pe care erau afișate emblemele cluburilor: FK TSC Backa Topola, Sepsi OSK și DAC 1904 Dunajská Streda. Cele 2 formații, din Serbia și Slovacia, sunt finanțate de guvernul Ungariei, asemenea lui Sepsi.

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi - Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat! Ce legătură are cu FCSB
Tricoul purtat de Laszlo Dioszegi, la Sepsi – Unirea Slobozia / Captură Digisport.

Cele două cluburi, Backa Topola și Dunajska Streda, au fost, în trecut, adversarele FCSB-ului în preliminariile europene.

Actuala campioană a României s-a duelat cu Topola în turul 2 preliminar al Europa League, în septembrie 2020. La momentul respectiv, FCSB avea un lot măcinat de covid și a obținut calificarea după un scor record: 6-6 și 5-4, la loviturile de departajare.

Reclamă
Reclamă

FCSB s-a duelat și cu Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League, în luna august a anului 2022. Actuala campioană a României i-a eliminat atunci pe slovaci, cu scorul de 2-0 la general. La capătul acelei campanii, FCSB a ajuns în grupele Conference League.

Gigi Becali a venit cu replica după acuzaţiile lui Laszlo Dioszegi: „Au trecut 5 luni? Trebuie Becali să dea banii tot timpul?”

Gigi Becali a venit cu replica după acuzaţiile lui Laszlo Dioszegi. Patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe s-a plâns de faptul că nu a primit banii pentru transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB.

Patronul campioanei României a venit imediat cu o reacţie şi i-a răspuns lui Laszlo Dioszegi. Becali a anunţat că a plătit 300.000 de euro în cursul zilei de luni.

Reclamă

De asemenea, el a spus că zilele următoare, Sepsi va încasa încă 400.000 de euro. Patronul celor de la FCSB a subliniat şi faptul că Laszlo Dioszegi ar fi ştiut de această întârziere:

„Că nu i-am dat… I-am dat 300.000 de euro azi. O să-i dăm peste trei sau patru zile, după ce încasăm și noi, alți 400.000 de euro. Ce, au trecut 5 luni? Au trecut 5 luni? Și atunci ce? Le-am dat bani…

Le-am spus de dinainte, am vorbit cu el. Le-am zis că le dau bani când voi încasa. Am dat 300.000 de euro și mai dau încă 400.000 de euro din banii din biletele de la următorul meci. Și gata… Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? Să le dau lor banii?”, a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:24

Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad, cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu

22:55

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră

22:53

LIVE VIDEOBenfica – Estrela se joacă ACUM AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

22:30

LIVE TEXTDinamo – Universitatea Craiova 2-1. Nebunie în derby. Două goluri într-un singur minut. Echipa lui Kopic joacă în 10 oameni

22:24

Ahmed Bani a marcat după doar 30 de secunde în Dinamo – Universitatea Craiova. Reuşita a fost validată cu ajutorul VAR

22:20

Dennis Man, prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1! Care este obiectivul românului

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și