Închide meniul

PAOK – Panetolikos, 20:30, LIVE VIDEO. Echipa lui Răzvan Lucescu e în căutarea celei de a doua victorii din acest sezon

Bogdan Stănescu Publicat: 25 august 2024, 12:20

Reclamă
PAOK – Panetolikos, 20:30, LIVE VIDEO. Echipa lui Răzvan Lucescu e în căutarea celei de a doua victorii din acest sezon

PAOK - Panetolikos LIVE VIDEO

Răzvan Lucescu, pe banca lui PAOK / Profimedia Images

PAOK – Panetolikos va fi transmis LIVE VIDEO de la ora 20:30 în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu vrea a doua victorie în acest sezon al Superligii din Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima etapă, PAOK a învins-o cu 3-2 pe Panserraikos. Meciul a fost transmis în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu încearcă să îşi apere titlul cucerit sezonul trecut în Grecia. Antrenorul român mai are un titlu cu PAOK. În istoria de aproape 100 de ani a clubului, PAOK a câştigat campionatul de 4 ori, două dintre trofee fiind obţinute cu Răzvan Lucescu pe bancă.

PAOK – Panetolikos, 20:30, LIVE VIDEO. Echipa lui Răzvan Lucescu e în căutarea celei de a doua victorii din acest sezon

PAOK vine după o victorie la scor, 4-0, cu Shamrock Rovers în turul play-off-ului Europa League. Calificarea în grupele Europa League ar trebui să fie o simplă formalitate pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Pentru meciul cu Panetolikos, care va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, Răzvan Lucescu are la dispoziţie următorul lot, potrivit site-ului oficial al lui PAOK:

Kotarski, Tsiftsis, Sastre, Otto, Kedziora, Michailidis, Nashberg, Baba, Rafa Soares, Thymianis, Kamara, Schwab, Ozdoev, Murg, Konstantelias, Taison, Tissoundali, Soretiere, A.Zivkovic, Despodov, Chalov.

Reclamă
Reclamă

PAOK, transfer înainte de meciul cu Panetolikos. Americanul Jonathan Gomez a fost prezentat oficial

PAOK l-a transferat, înainte de duelul cu Panetolikos, pe americanul Jonathan Gomez, de la Real Sociedad, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Gomez joacă pe postul de fundaș stânga și a fost adus de Răzvan Lucescu după plecarea lui Ekong la Al-Kholood.

După ce a ajuns la PAOK, Jonathan Gomez a avut doar cuvinte de laudă pentru campioana Greciei. Americanul a transmis că formația antrenată de Răzvan Lucescu are o istorie uriașă și că este cunoscută în întreaga lume. Gomez a mărturisit şi că a fost impresionat de fanii lui PAOK.

„Sunt fericit să fiu aici. Sunt foarte încântat de începutul meu la un club imens cu o istorie uriașă. Abia aștept să încep, să cunosc jucătorii și să ajut în orice fel pot.

Reclamă

Am văzut videoclipuri cu suporterii echipei, stadionul și felul în care joacă echipa. Totul m-a impresionat și am vrut să vin aici.

Este un club cunoscut în întreaga lume. Bineînțeles că auzisem echipa. Pentru cei care nu mă cunosc, sunt fundaș lateral ofensiv. Sunt solid în sarcinile mele defensive”, a spus americanul, pentru PAOK TV.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:03

Scoţienii, reacţie despre revenirea lui Ianis Hagi în România: „Cursa se aprinde!”

17:00

Florin Răducioiu, mesaj direct despre transferul lui Horațiu Moldovan la Sassuolo: „A făcut foarte bine!”

16:50

Manuel Neuer, mesaj categoric despre retragerea din fotbal! Portarul de 38 de ani a dat toate cărțile pe față

16:31

Florin Niță semnează cu Damac! Va fi coleg cu Nicolae Stanciu și antrenat de Cosmin Contra

15:57

„Aș minți să spun că mă așteptam” Reacţia lui Ciprian Marica după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova: „E meritul lui”

15:50

LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e ACUM, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Norris e lider, Verstappen pe 2

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și