Închide meniul

Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad, cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2024, 23:24

Reclamă
Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad, cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu

Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad, cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu

Profimedia

Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad a transmis cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu. Este vorba despre Jonathan Gomez, care a ajuns la campioana Greciei în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK l-a transferat pe american de la Real Sociedad, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Gomez joacă pe postul de fundaș stânga și a fost adus de Răzvan Lucescu, după plecarea lui Ekong la Al-Kholood.

Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad, cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu

După ce a ajuns la PAOK, Jonathan Gomez a avut doar cuvinte de laudă pentru campioana Greciei. Americanul a transmis că formația antrenată de Răzvan Lucescu are o istorie uriașă și că este cunoscută în întreaga lume.

De asemenea, Gomez a declarat că a fost impresionat și de fanii echipei din SuperLiga Greciei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY:

„Sunt fericit să fiu aici. Sunt foarte încântat de începutul meu la un club imens cu o istorie uriașă. Abia aștept să încep, să cunosc jucătorii și să ajut în orice fel pot.

Reclamă
Reclamă

Am văzut videoclipuri cu suporterii echipei, stadionul și felul în care joacă echipa. Totul m-a impresionat și am vrut să vin aici.

Este un club cunoscut în întreaga lume. Bineînțeles că auzisem echipa. Pentru cei care nu mă cunosc, sunt fundaș lateral ofensiv. Sunt solid în sarcinile mele defensive”, a spus americanul, pentru PAOK TV.

Echipa lui Răzvan Lucescu va juca următorul meci duminică, de la ora 20:30, LIVE în AntenaPLAY. Atunci, PAOK va primi vizita celor de la Panetolikos.

Reclamă

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Jurnalistul rus Ivan Karpov a susţinut că demiterea antrenorului român de la campioana Greciei este iminent.

Rusul a adus şi detalii legate şi de înlocuitorul lui Răzvan Lucescu. Vladan Ivic ar fi cel care ar reveni la echipa pe care a antrenat-o un an şi jumătate, în perioada 2016-2017.

PAOK a lansat un anunţ oficial prin vocea ofiţerului de presă. „Am auzit şi am citit despre asta toată vara. Această ştire poate primi titlul de gafa epică a anului”, a spus oficialul campioanei en-titre.

O astfel de decizie pare greu de luat de către şefii lui PAOK, mai ales că echipa a câştigat titlul în stagiunea precedentă şi se află cu un pas în Europa League, după 4-0 cu Shamrock, în turul play-off-ului.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:58 25 aug.

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 15:45

0:49 25 aug.

Zeljko Kopic, după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1: „Astea ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte!” Ce a spus de transferuri

0:28 25 aug.

VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

0:23 25 aug.

Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”

0:12 25 aug.

Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului! Ce a spus după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1

0:06 25 aug.

Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 4 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 5 VIDEOPrima cursă din etapa de Formula 1 Academy din Ţările de Jos a fost amânată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile! 6 Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”
Citește și