Închide meniul

Hermannstadt – FCSB, LIVE TEXT, 22:00! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu! Echipele probabile

Antena Sport Publicat: 25 august 2024, 12:12 / Actualizat: 25 august 2024, 15:23

Reclamă
Hermannstadt – FCSB, LIVE TEXT, 22:00! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu! Echipele probabile

Hermannstadt - FCSB, LIVE TEXT

Jucătorii de la FCSB / Profimedia

Hermannstadt – FCSB, duelul din etapa a şaptea a Ligii 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 22:00. Campioana ţinteşte victoria, pentru a nu ajunge pe ultimul loc după această rundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este cu gândul şi la returul cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League. În meciul tur, campioana a remizat, scor 1-1, David Miculescu reuşind să marcheze.

Hermannstadt – FCSB, LIVE TEXT, 22:00

FCSB a fost învinsă la limită în runda precedentă de Poli Iaşi. Moldovenii s-au impus în Ghencea cu scorul de 1-0, după golul marcat de Mihai Bordeianu.

În partida respectivă, Darius Olaru a fost eliminat, după ce l-a faultat pe acelaşi Mihai Bordeianu. Căpitanul FCSB-ului va rata astfel duelul cu Hermannstadt.

FCSB a obţinut o singură victorie, în cele cinci meciuri disputate în Liga 1. Campioana a învins-o dramatic pe Farul, în urmă cu două etape, cu un gol marcat în prelungiri. După cinci meciuri jucate, roş-albaştrii au cinci puncte, fiind pe locul 14, la egalitate cu Hermannstadt şi Gloria Buzău.

Reclamă
Reclamă

Hermannstadt, de cealaltă parte, a fost învinsă cu 2-3 de Farul, în runda precedentă. Echipa lui Marius Măldărăşanu a obţinut şi ea tot un singur succes, în acest sezon. Sibienii au învins-o pe Botoşani, în urmă cu două runde.

Echipele probabile:

HERMANNSTADT: Căbuz – Oroian, Găman, Ionuț Stoica, Goncalves – Ivanov – Balaure, Murgia, Biceanu, Ianis Stoica – Chițu
Rezerve: A. Pop, Muțiu, Bejan, D. Iancu, Căpușă, Deaconu, Gandila, Ciubotaru, A. Lupu, Neguț, Miart, R. Popescu
Absenți: Selimovic, Markovic (accidentați)
Antrenor: Marius Măldărășanu

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruț, Panțîru – Lixandru, Alhassan – Ștefănescu, Tănase, Al. Băluță – D. Popa
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Miculescu, Kiki, Edjouma, Chiricheș, Pandele, Baeten, Radunovic,Ngezana, Șut
Absenți: Olaru (suspendat)
Antrenor: Elias Charalambous

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu, după ce FCSB a remizat cu LASK Linz, scor 1-1. Mijlocaşul a fost rezervă în duelul tur din play-off-ul Europa League.

Gigi Becali s-a hotărât în privinţa lui Marius Ştefănescu şi a declarat că nu regretă faptul că l-a transferat pe mijlocaş de la Sepsi, în vară. Patronul campioanei a transmis însă că regretă faptul că l-a titularizat pe mijlocaş, în duelul cu Sparta Praga.

De asemenea, Gigi Becali a amintit de greşelile comise de Ştefan Târnovanu şi Joyskim Dawa, în returul cu Sparta Praga.

„După 3-0, Sparta nu a mai contat, la fel cum s-a întâmplat și la ei „acasă”. Până la urmă, nu ne-am calificat. Am jucat slab, însă le-am dat două goluri cadou: unul Târnovanu, unul Dawa. Așa a vrut Dumnezeu să fie, probabil și pentru trufia mea, să mă smerească.

Nu mai vreau să discut despre tur. În a doua repriză, nici nu au mai trecut de centrul terenului, însă îmi e frică că mă aude Dumnezeu iar. Nu regret că l-am luat pe Ștefănescu, nu contează banii. Dacă nu îl aveam, jucam altceva cu Sparta în partea dreapta, atât regret. Florin Tănase e fotbalist, s-a văzut, chiar dacă încă nu are ritm”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:57

„Aș minți să spun că mă așteptam” Reacţia lui Ciprian Marica după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova: „E meritul lui”

15:50

LIVE VIDEOCursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e ACUM, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Verstappen, lider

15:13

FotoFloyd Mayweather l-a învins pe nepotul lui John Gotti într-un meci demonstrativ. La 47 de ani, a rămas neînvins în carieră

15:11

Un titular de la FCSB va rata meciul cu Hermannstadt! A fost lăsat acasă de oficialii campioanei

14:56

Reacţia grecilor după ce au aflat că Gigi Becali a primit o ofertă de la Panathinaikos pentru Joyskim Dawa!

14:38

Lovitură pentru Universitatea Craiova, după derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Costel Gâlcă, verdict crunt din partea medicilor

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și